Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LEDV-28CT800

serban

Postări Recomandate

Tv marca Vortex, model LEDV-28CT800, S/N 0916C911189, mb TP.S506.PB818 , alta serie A16088019-2P00980

Defect - sonorul programului exista, in schimb nu apare imaginea . Led-urile sunt aprinse iar fondul display-ului este alb - daca se lasa mai mult aprins incep sa apara si cateva linii - deci totul pe un fond de alb, iar imaginea programului nu apare deloc .

Telecomanda functioneaza - schimbare programe, st-by etc .

Tensiunile pe mb masurate sunt ok 12V, 5V, 3,3V .

Display HV280WX2-270

T-con integrat in partea de jos a display-ului contine RT9955, KL5TW1111, tens. de alimentare de 12V este prezenta, VCOM >7,70V, VON>24,87V, AUDD>16,42V .

A-ti intalnit cumva defectul asta ? Soft ,t-con, display ?

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• Tavi

1

• serban

1

Top autori în acest subiect

• 4 ani mai târziu...

http://www.fileshare.ro/cauta.fs?q=28ct800

are cineva bin testat ok pentru acest tv,cel de sus are imagine rasturnata,am incercat altele,ba imagine rasturnata,ba nu prinde canale,sa aiba logo vortex si sa mearga telecomanda originala,,clienti pretentiosi....e tv-ul unei ,,companii,, si a reusit sa se strice pe tura unui angajat,e pe inventar,si.a chemat prietenul si au reusit sa.l distruga,initial aveau barete defecte,nestiind cu ce se mananca ,,noua generatie,au busit si sursa led,si sursa alimentare,asa ca aveam o placa de un alt vortex dar imaginea e rasturnata,memoria spi a tv-ului nu face decat on,fara imagine fara lumina led,ramane blocat,ciudat,cine stie ce au facut meseriasii

Vortex, LEDV-28CT800      TP.S506.PB818   HV280WX2-270

va multumesc

doar ceva testat va rog,raman fara cablaj

Link spre comentariu

nu mai e nevoie

i.am bagat soft de Vortex LEDV-32CD3A MB.TP.S506.PB818 panel HV320WHB-N00 

nu merge telecomanda originala dar am eu una de vortex si o schimb cu a mea ,am redus backlightul din service si e ok,analog si dvb-c

merge cu mfy 457

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări