Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft-uri flash NAND......

Vizitator

Postări Recomandate

Postez doar memoria flash NAND din tv-uri functionale.......100% OK

PHILIPS 55PFL5527H/12(3D)

MAIN: 3139 123 65324-MB/65334-SB

WK1216.3

CHASSIS: Q552.4E LA

PANEL: LTA550HW03

7S0A=H27U4G8F2D

https://files.fm/u/njrhwy6j#_

Am multe placi functionale pentru diverse marci de tv-uri, la o adica pun mina si salvez NAND-ul pentru un coleg.....

Acum sa vedem cine participa.........................................................................................................

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

De aceasta data am pus toate dumpurile de la acest tv, pentru ca din eperimentele mele am vazut ca daca eepromul si flashul SPI nu e pereche cu nand-ul, tv-ul restarteaza sau face alte figuri....am salvate si eepromurile si flashurile spi de la tv-urile de mai sus dar atunci am considerat ca nu sint importante......Aceste dumpuri se potrivesc perfect la PHILIPS 37PFL8605H-12 cu display LC370EUR.

Toate dumpurile sint salvate de la tv functional 100%

PHILIPS 46PFL8605H-12

Main 3104 313 64512

Chassis Q551.1E LA

Panel LK460D3LB23

IC 7F58=24C64

IC 7F52=25P05

IC 7F20=HY27UF084G2B(NAND)

https://files.fm/u/zujjbb66#_

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

samsung UEXX5000,:nu conteaza pentru ce diagonala sau panel:

http://www.filedropper.com/k9gag08u0ebn41-01660bbn94-05225cdokokok_1

Multumim....hai ca incet incet prinde "coaja" topicul ca pe alte forumuri straine...nu conteaza ca expira linkul important este ca cineva are aceste dumpuri(nand) si la o adica cine are nevoie se pot reposta linkurile, dar tot odata e important sa mai participe si alti colegi, cei care au asa ceva, e adevarat ca e mai greu de salvat un nand cind vezi ca te-ai chinuit atit sa inlocuiesti niste leduri(backlight) si ai vazut ca tv-ul e ok, atunci nu prea mai iti este aminte sa dai nandul jos si sa-l salvezi, dar cind iti trebuie un dump(nand) pentru tv, e foarte greu sa gasesti asa ceva, rusi nu pot posta dumpuri nand cu capacitate mare ca nu se permite la upload in baza de date decit 15Mb, dar le posteaza pe forum si nu le da decit la cei care contribuie pe forum cu raspunsuri(postari), eu as fi vrut sa contribui pe forumul lor, dar din pacate nu ma descurc cu translate google, am incercat odata sa dau un raspuns la un coleg de pe remont, am tradus cu translate google si rusnacul a spus ca fac misto de el, de atunci m-am lecuit sa mai dau raspunsuri.....

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
On 21/11/2017 at 5:15 PM, Costica LCD said:

De aceasta data am pus toate dumpurile de la acest tv, pentru ca din eperimentele mele am vazut ca daca eepromul si flashul SPI nu e pereche cu nand-ul, tv-ul restarteaza sau face alte figuri....am salvate si eepromurile si flashurile spi de la tv-urile de mai sus dar atunci am considerat ca nu sint importante......Aceste dumpuri se potrivesc perfect la PHILIPS 37PFL8605H-12 cu display LC370EUR.

Toate dumpurile sint salvate de la tv functional 100%

PHILIPS 46PFL8605H-12

Main 3104 313 64512

Chassis Q551.1E LA

Panel LK460D3LB23

IC 7F58=24C64

IC 7F52=25P05

IC 7F20=HY27UF084G2B(NAND)

https://files.fm/u/zujjbb66#_

Salut.

Poti face upload din nou la memoria SPI(IC 7F58=24C64) te rog?

Am inlocuit procesorul la PHILIPS 37PFL8605H-12 deoarece era in scurt...

Tv-ul, cu noul procesor se restarteaza la 10-15 secunde. Am rescris NAND-ul dar SPI-ul nu l-am gasit pe nicaieri..

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări