Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 60PB660V

marios013

Postări Recomandate

Va salut am o Plasma LG 60PB660V care are sonor si afiseaza pe imagine multiple dungi sau cateodata se vede doar scrisul (subtitrarea ).Cand intru la menu sau setari sau Smart totul se vede normal ,iar cand dau pe o imagine sau pe un program tv apare dungi colorate sau diverse culori in loc de imagine propiu zisa ,puteti sa imi dati o sugestie cam ce ar avea ? T Con ,Display sa fie defecte?Am sa pun si cateva poze ,multumesc anticipat, Nu pot sa postez pozele ,sunt fisiere mari?

Editat de marios013
Link spre comentariu

Da indiferent de calea de imagine , tuner ,stik cu filme ,hard extern .Smart internet la fel face dungile ,dar nu face aceleasi dungi ,uneori face mai multe benzi verzi cu rosu sau mov ,cert este ca intr-o zi s-a vazut foarte bine dupa care a inceput sa se rupa imaginea si a ramas doar subtitrarea de la film (de pe un hard extern)pe fond negru .curios este faptul ca daca intru pe Smart tv toate folderele cu aplicatii se vad normal pana cand dau pe o anumita aplicatie sa se vada pe tot ecran (sa intru in ea)dupa care face aceleasi benzi

Editat de marios013
Link spre comentariu

e plasma deci nu are tcon , doar ctrl board

fiind plasma nu are cum sa fie defect de ecran acesta

la cum se manifesta aveti ceva pe main pe partea de scaler in zona ram

folositi feon si spray racire sa localizati defectul

Link spre comentariu

ok am inteles ,dar ati putea totusi sa imi aratati care din modulele (sau zona) respective ar putea fi suspecte?Am gasit pe Ebay module de vanzare si asi vrea sa stiu pe care cumpar , multumesc mult

post-223057-0-07087000-1506676711_thumb.jpg

post-223057-0-18089400-1506676887_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări