poplex22 Postat Septembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 daca aveti un dump specific pentru sasiu , cred ca tot din mem. este Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Testat Ok, am observat, oricum trebuie sa testeze si cu un separator galvanic pe intrarea RF, asta era de fapt ideea...Este posibil ca pe intre linia RF si masa TV-ului se existe o diferenta de potential ridicata iar in plus pot aparea perturbatii de mod comun ce nu pot fi atenuate... Asta din cauza circuitului RC care separa masa sursei de cea a sasiului ? CP 185 BGDK rc prg RCS.rar Link spre comentariu
naebv Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Asta din cauza circuitului RC care separa masa sursei de cea a sasiului ? Evident ca ar trebui verificat si acel circuit RC paralel (C808=2,2nF/400Vca, C824=1nF/400Vca si rezistenta de descarcare R813=5,6M). Am intalnit cazuri in care un condensator din cei doi era strapuns...Oricum chiar daca aceste componente sunt ok. trebuie verificata si etapa cu separatorul galvanic...este posibil ca datorita cuplajelor parazite dar si a perturbatiilor de mod comun (existente probabil pe linie) etajul final BO sa intre intr-o "bucla oscilanta" pe joasa frecventa... Editat Septembrie 26, 2017 de naebv Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Multumesc pt. precizari , sa vedem dupa rescrierea memoriei , eu nu cred ca e de acolo. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Uite un dump exact pentru sasiul tau DAEWOO 21S2M (CP-185C).rar Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2017 scuze, ma simt oarecum jenant, toata problema era din cauza firului de masa al tubului care doar de forma era infipt in soclu de fapt avea lita rupta ! Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Auuu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum