Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo cp185c probleme

poplex22

Postări Recomandate

am sasiul cp-185c daewoo in lucru cu manifestari ciudate, functioneaza normal dar cind introduc antena incep liniile sa pulseze si rastru cind apare cind dispare, tensiunile din secundar sunt bune si nu fluctueaza, am schimbat cuart, memorie 24c08 , nimic !, ce pareri aveti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

8

• poplex22

8

• naebv

3

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Masoara consumul BO intre iesirea B+ din sursa si pinul corespunzator al TL in cele doua situatii. Determina exact ce anume provoaca disparitia imaginii dpdv al tubului : FIT , G2 , continut/finali video.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Va referiti la sursa UPS001 sau ce sursa?!?! Si aia tot din condi ala se ''alimenteaza''....Cu ce l-ati masurat? Cu ESR metru? Un filmulet ar fi relevant sa vedem manifestarea...!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

am sasiul cp-185c daewoo in lucru cu manifestari ciudate, functioneaza normal dar cind introduc antena incep liniile sa pulseze si rastru cind apare cind dispare, tensiunile din secundar sunt bune si nu fluctueaza, am schimbat cuart, memorie 24c08 , nimic !, ce pareri aveti ?

Daca pe AV functioneaza ok (semnal video extern), montati un separator galvanic pe intrarea RF selector.

Editat de naebv
Link spre comentariu

A zis in #3 ca nu are sursa de semnal AV......

Ok, am observat, oricum trebuie sa testeze si cu un separator galvanic pe intrarea RF, asta era de fapt ideea...Este posibil ca pe intre linia RF si masa TV-ului se existe o diferenta de potential ridicata iar in plus pot aparea perturbatii de mod comun ce nu pot fi atenuate...

Editat de naebv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări