Vizitator dragos_scarlat Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Daca un integrat are mai multe Vdd-uri si GND-uri trebuie legate toate sau se poate alimenta doar pe un singr Vdd si GND ? Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 toate , altfel il faceau cu mai putini pini :smt003 Link spre comentariu
Vizitator dragos_scarlat Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Integratul la care vreau sa aflu in special se numeste CY7C1049D, dar am observat chestia asta la mai multe integrate ...Tavi, integratu asta are 2 pini care nu sint folositi dar ei exista si ocupa spatiul, deci ar fi putut renunta la ei ... dar nu au renuntat. Eu ma gindesc ca poate integratele nu se fac cu tot felul de nr. de pini si au si ele un standard. :smt102 Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 Da, trebuie legate toate alimentarile, si cred ca este recomandabil sa legi cate un condensator de 100n de fiecare partea a integratului, langa alimentari.Exista pini NC pentru ca capsulele au numar standard de pini, sau uneori se folosesc capsule cu mult mai multi pini pentru ca astfel se dispa mai bine caldura. Link spre comentariu
Vizitator dragos_scarlat Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 ok, am inteles.Ia uite la ADS5510.... are 14 pini de plus si 20 de minus :smt003 ... plus 3 neconectati :smt005 Link spre comentariu
vali2006 Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 ok, am inteles.Ia uite la ADS5510.... are 14 pini de plus si 20 de minus :smt003 ... plus 3 neconectati :smt005Atentie exemplele date sunt aplicatii care folosesc pinii asa cum spui dar acei pini au functiuni diferite, nu sunt pini de "plus" si "minus". Vezi aici http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ads5510.pdf la pag 10 sau aici http://download.cypress.com.edgesuite.n ... 049d_8.pdf pag.1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum