Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bobina CAF sasiu L6.1 AA Philips

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Indiferent cum o reglez (+/-) cate putin nu obtin acordul exact pe post dupa cautare automata.De oprit se opreste pe program si-l memoreaza.Am un alt sasiu cu TDA8362 dar bobina difera fizic (si nu numai , cred) de cea a TV-ului.Sa scot bobina originala si sa schimb C-ul intern-----nu stiu cati pF sau sa o adaptez cumva pe cealalta ? Mersi ! PS-cea cu miezul "iesit" e originala. Tensiuni verificate , C-uri la fel , etc.

post-203762-0-63095200-1506439446_thumb.jpg

post-203762-0-43833900-1506439463_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Eu am facut cum spune dl Dan.

Se pot prelungi cele doua terminale si masa si asa se adapteaza in tv.

Condul este de 68 pico parca si merge si cu valori apropiate zic eu.

La aparatul dvs puteti lega in paralel cu condul din bobina un cond de valoare stiuta sau masurabila-sa zicem 150p- iar dupa masuratoare scadeti 150p si aflati cat are condul pe care doriti sa il masurati.

asa procedez si eu cu multitesterul care nu masoara sub 150p.

Link spre comentariu

drept sa va spun,am schimbat multe boine caf.indiferent de forma fizica,daca nu aveam bobina caf de pe acelasi circuit integrat,puneam orice boboina caf de pe circuite integrate diferite si cu un mic reglaj totul era ok,aici ma refer la cele de generatie mai noua cu 1-2 bobine in calea comuna nu cele antice de mult uitate cu cate 4 sau mai multe bobine,fiecare cu treaba ei,si care de multe ori erau varza de la asa zisul tras in banda primitiv ,in unele cazuri ajungeam la montarea unei cai comune de la clasicele megavizion sau mai raspanditele philips-uri cu tuner si cale comuna pe acelasi modul detasabil,dar care totusi erau separate.........

Link spre comentariu

Dar dupa ce se opreste la program..daca reglezi bobina se trage postul la locul lui? Sau postul ramane dezacordat indiferent daca rotesti putin bobina stanga-dreapta?

Daca ramane dezacordat indiferent de pozitia bobinei...inseamna ca ai probleme cu selectorul de canale si nu e de la bobina caf.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări