fane Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Va rog sa ma ajutati cu o indicatie. de unde as putea lua prin rom.un creuzet cre ca ii zice pe eb. se numeste "solder pot,, mar interesa unul de 50mm si circa150w la un pret rezonzbil Link spre comentariu
costi_b Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Comandă-l de pe Aliexpres sau ebay, n-o să gasești în Ro la mai puțin de dublul prețului. Merită 3 săptămâni de așteptare. Gasești și aici: http://www.adelaida.ro/baie-cositor-150w-pot-zb38d.html Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 (editat) la noi nu prea cunosc banii am vazut pe afara dar nu am facut niciodata comenzi si nu stiu cum functioneaza sistemul multumesc pt raspuns ideaa este sa o modific si pentru baretele de la baklight gen yutube shopjimmy aia am gasito in state dar tipul le face numai pt ei si la 110v Editat Septembrie 26, 2017 de fane Link spre comentariu
costi_b Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Pentru așa ceva folosește un fier de călcat de 20 lei pus cu talpa-n sus. Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2017 da se poate si cu asta nu am inecrcat dar voiam sa il folosesc si la extractia componentelor lopite pe ambele fete sicu mai multi pini,si prin adaptarea unei piese din al in cuva piesa cu o fata plana pentru barete Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Am eu unul nou nout la 220V daca ne intelegem il vand.Nu l-am folosit niciodata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum