dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Imi poate lua cineva schema de aici? http://www.radiomuseum.org/r/rohde_labornetzgeraet_dc_power_supply_nga_35.html Link spre comentariu
comanici Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Clik in partea dreapta ,selectia paginii care se doreste a fi downloadata./se plimba bara rosie scroll-ul ptr selectie/ Apare marita de regula in campul mare,dublu click si se va deschide o noua fereastra , unde se completeaza adresa de mail , nume , etc Se bifeaza nu sunt robot si se confirma cerinta documentului. Se pot face trei cerinte /download-uri pe zi Editat Septembrie 25, 2017 de comanici Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Da dar din pacate mi-ar mai trebui ultimele 3 bucati de acolo.Restul le-am luat. Link spre comentariu
comanici Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 doua le-am dat eu jos, vad ca a treia nu mai vrea O adresa de mail ? Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 schematic.pdf Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Asta am.e schemja modulului 6.2.Ultimele 3 de acolo nu le am. Scuze asta e ok imi mai trebuie urmatoarele doua. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Inca una : schematic (1).pdf Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Habar nu am cum se downloadeaza astea aiurea.Asta ultima mie imi apare schema modulului 6.2 care eu am downlodat-o inainte.Mai am schema bloc downloadata si imi mai trebuie doar ultimele doua de jos .Ultima cred ca e lista de piese si penultima ceva schema mica. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 (editat) schematic (2).pdf Se downloadeaza fiecare in parte.Care va mai trebuie,de sus in jos? Editat Septembrie 25, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Si asta o am .Multumesc mult oricum banuiesc ca ti-ai mancat ca si mine ratia pe azi. De sus in jos ultimele doua.Finalul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 ultimele 3 schema .rar Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Multumesc mult acum am tot. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Cu placere! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum