Dxxx Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Am niste surse SMPS-CC de 60W dar imi trebuie ceva de putere mai mica 25-40W. Desi sursele mai puternice sunt mai scumpe, ofer schimb direct, 1:1. Si cele oferite si cele pe care le doresc sunt de calitate foarte buna, cu majoritatea optiunilor posibile. Sursele oferite sunt noi, evident ca doresc ceva in aceeasi stare. Sunt 5 bucati disponibile la schimb. Caracteristici pentru ce ofer eu: 63W PFC, 0,96 randament 92% Uo 55-92V Im 700mA Lifetime 70.000 ore @ Tc=85 grade Dimming / self-learning / full protect / etans / comutator pe carcasa 350/500/600/700mA Ce ma intereseaza, evident cu aproximatie: Im ~ 700mA, domeniu tensiune sa cuprinda 33-38V obligatoriu sa aiba PFC, dimming, randament cat mai mare, daca se poate similar MTBF superior (ce am eu probabil ca au peste 500.000 ore, asta deoarece MTBFul este dat la 25 grade...) nu ma intereseaza sa aiba neaparat: self-learning / etans / comutator pe carcasa Daca aveti ceva eligibil dar ce ofer eu nu este atractiv, mentionez ca pot sa ofer si surse de puteri mai mari (si foarte mari), tot premium. Insa in acest caz nu ca schimb 1:1, negociem tinand cont de datele concrete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum