Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafuri, radiatoare, alte electrice, electronice, vechituri etc.

Mihayy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihayy

23

• flomar60

3

• deneinvins

2

• eu_ala

2

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

salut! n-am reusit sa pun in privat dar ma in tereseasa urmatoarele:

3) Motor la 380 v nu stiu despre el pentru ca nu se mai vad datele scrise pe el, la 220 fuctioneaza cu condensator. pret 15 lei

13) Aspiratoare de masina , sunt functionale dar acumulatori nu mai sunt buni , unul este complet iar celalt ii lipseste mufa de alimentare, incarcatorul este bun pret 10 lei cu totu .

daca mai sunt valabile trimite-mi tu un mesaj in privat ca sa-ti trimit adresa

Link spre comentariu

Pct. 7 mai este valabil e vb de acesta nu ? suport pentru rebobinat pret 20 lei click aici

Din pacate momentat nu mai am trafuri, ce am avut s-au vandut, dar urmeaza sa pun ceva.

Editat de mihay_mgp
Link spre comentariu

Pct. 7 mai este valabil e vb de acesta nu ? suport pentru rebobinat pret 20 lei click aici

Din pacate momentat nu mai am trafuri, ce am avut s-au vandut, dar urmeaza sa pun ceva.

Eu vorbeam de trafuri nu de suportul pentru bobinat.

Link spre comentariu

Buna dimineata si La Milti Ani!!!!

Am cumparat de la @mihay_mgp doua surse in comutatie de 24V si o placa cu uC pentru jocuri de lumini.Totul a fost conform descrierii,ambalare foarte ok.

User serios,recomand tuturor.

Link spre comentariu

Tot asa, marfa conform descrierii, ambalat corespunzator, poate si prea bine. Important e insa ca ce am comandat , a ajuns cu bine. Si asta nu-i pt prima oara, asa ca recomand, e user serios. Sunt sigur ca mai vom colabora.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări