Vizitator vasileion27 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Am cunparat o combina audio aiwa cx nsz20ez din targ si nu am observat ca nu se aprinde displayul, niciun led de pe fata. In rest functioneaza perfect dar numai ca nu imi afiseaza nimic din comenzile date. E grava problema ,o pot rezolva singur? Ma gandesc o fi vreo rezistenta? Nu prea m-as indura sa o duc la service. Multumesc Link spre comentariu
dem3ntor Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 prezinta lovituri in zona ecranului? ai desfacut-o sa vezi daca nu este spart tubul display-ului (din cate vad asta are tub, nu este cu cristale lichide.) ai cunostinte de electronica de baza si cateva scule: aparat de masura, letcon/pistol de lipit, eventual o sursa reglabila? Link spre comentariu
Vizitator vasileion27 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu am desfacut-o . o voi desface. Multumesc. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Sanatate permanenta ! Se verifica tensiunea FIL 1/FIL 2----2-2,5Vca si tensiunea -VFL= -26Vcc. Link spre comentariu
Vizitator vasileion27 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Mai pe seara o sa o desfac sa vad ce gasesc acolo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum