Vizitator allexynno Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 Salutare,am achizitionat 2 difuri bm-30350 30 cm diametru,350 W,4ohmi,30-3500 Hz,92 db.Am nevoie de ajutorul vostru pt constructia incintelor(dimensiuni exacte) si alegerea mediilor,inaltelor si filtrelor.Amplificatorul este un Sony F170 2X50 W.Multumesc anticipat :smt039 Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Conteaza bugetu ?Daca da, spune-l ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Dupa ce difuzoare si-a luat sigur conteaza bugetul Link spre comentariu
Vizitator allexynno Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Salutare... Difurile le am luat de la cineva,le luase cu cateva saptamani inainte si avea nevoie de bani.Oricum nu prea aveam eu cine stie ce cunostiinte despre difuri pana cand am citit aici si am vazut k BM urile astea sunt km slabutze.PAL am,am nevoie de dimensiuni si filtre...si ce mai zice ti voi ca trebuie.Dispun de vreo 100-150 lei. Link spre comentariu
Vizitator allexynno Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Bine...dk nu aveti timp sau dispozitie sa mi raspunde ti...macar dimensiunile incintelor(in general,fara a tine cont de nush ce parametri) dk se poate,tinand cont ca difu de bass e de 30 cm diam.Multumesc Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Care ia-ti modificat posturile omului? :weedman: @allexynno , in caz ca nu te-ai prins pana acum , pe aici nu se scrie ca pe mess... :axe: Ontopic : pentru a calcula o incinta trebuiesc ceva date , nu se face din cap. Daca nu , fa o incinta la plesneala , si spera ca se va auzi bine :partyman: Link spre comentariu
Vizitator allexynno Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Imi cer scuze daca am scris "ca pe mess",in ultimul post v-am cerut pur si simplu parerea in legatura cu acele dimensiuni,de informatia aceasta am nevoie...daca se poate bineinteles,restul depinde de mine,cum o sa le fac si cand. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum