emy_dx Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 (editat) Va salut.Am gasit la cineva doua astfel de compresoare,ambele nu au nici-o legatura la motoare de conectare la reteaua de 220v. Stie cineva cum se leaga?La unul am incercat dar nu are turatie. Atasez poze cu compresorul si o schema facuta dupa continuitatea bobinelor la borne. Nu stiu daca am postat unde trebuie,daca nu,rog un moderator sa mute topicul. Multumesc Editat Septembrie 24, 2017 de emy_dx Link spre comentariu
vera Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Pozeaza (treci datele) de pe eticheta motorului, ca sa primesti informatii corecte. Link spre comentariu
emy_dx Postat Septembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 (editat) Daca avea datele pe el le postam cu siguranta.De aceea am apelat aici. Unde a fost datele pe motor sunt sterse,daca era stantata tablita era bine. Editat Septembrie 24, 2017 de emy_dx Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 https://www.google.ro/search?q=compresor+IOR&rlz=1C1AOHY_enRO726RO726&oq=compresor+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l4.5651j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Asa dificil este sa dai o cautare? Ai un post de pe acest site! Link spre comentariu
emy_dx Postat Septembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Nu este dificil domnule! Nu stiam sa scriu IOR,acum va multumesc, oricum am rezolvat problema,unul din motoare este defect celalalt functioneaza corect. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Scrie mare de tot pe el! De acolo am stiut si eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum