Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor dimensiuni incinta acustica

maryuss2011

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maryuss2011

3

• Shambala

2

• DIYWorks

1

Top autori în acest subiect

Am cunoscut cu ceva ani in urma un tip care spunea ca stie tamplarie dar nu stia sa faca o inmultire sau o impartire. Si cu greu facea o scadere. Nu glumesc deloc.

Ai acolo date volumul si dimensiunile pt BR. Iti e asa greu sa cauti pe google un convertor din inch sau picioare in unitati metrice ?

Si sa calculezi dimensiunile unui paralelipiped sau trunchi de piramida (fct de cum vrei cutia) pt un volum dat ?

Daca nu te decurci roaga un copil de clasa a 5-a sau a 6-a sa o faca pt tine ...

Link spre comentariu

Ai acolo date volumul si dimensiunile pt BR. Iti e asa greu sa cauti pe google un convertor din inch sau picioare in unitati metrice ?

Si sa calculezi dimensiunile unui paralelipiped sau trunchi de piramida (fct de cum vrei cutia) pt un volum dat ?

Daca nu te decurci roaga un copil de clasa a 5-a sau a 6-a sa o faca pt tine ...

:rade: corect!! aseara mi s-au parut obiecte necunoscute acele cifre....din cauza oboselii.multumesc pentru ajutor.O zi buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări