maryuss2011 Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Buna seara!! Ma ajuta si pe mine cineva sa calculez dimensiunile necesare executarii incintei acustice pentru acest difuzor? Multumesc anticipat! http://www.lechpol.eu/sites/default/files/produkty/g1301-8/datasheet-g1301-8.pdf Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 In pagina a doua a pdf-ului pus de tine sunt prezentate incintele recomandate chiar de producator ... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Am vazut si eu...dar eu vroiam dimensiune in cm,adica dimensiunile care trebuiesc decupate din foaia de pal Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Am cunoscut cu ceva ani in urma un tip care spunea ca stie tamplarie dar nu stia sa faca o inmultire sau o impartire. Si cu greu facea o scadere. Nu glumesc deloc. Ai acolo date volumul si dimensiunile pt BR. Iti e asa greu sa cauti pe google un convertor din inch sau picioare in unitati metrice ? Si sa calculezi dimensiunile unui paralelipiped sau trunchi de piramida (fct de cum vrei cutia) pt un volum dat ? Daca nu te decurci roaga un copil de clasa a 5-a sau a 6-a sa o faca pt tine ... Link spre comentariu
DIYWorks Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Te-ai facut de ras.... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Ai acolo date volumul si dimensiunile pt BR. Iti e asa greu sa cauti pe google un convertor din inch sau picioare in unitati metrice ? Si sa calculezi dimensiunile unui paralelipiped sau trunchi de piramida (fct de cum vrei cutia) pt un volum dat ? Daca nu te decurci roaga un copil de clasa a 5-a sau a 6-a sa o faca pt tine ... corect!! aseara mi s-au parut obiecte necunoscute acele cifre....din cauza oboselii.multumesc pentru ajutor.O zi buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum