Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect Samsung LE40R81BX

Mircea AR

Postări Recomandate

Pai la inverter nu scrie ca trebuie sa ai 24V? Pune o poza de ansamblu cu toata masinaria

In prima poza se vede cupla ce merge la invertor, dar eu zic ca invertorul nu are nimic pt ca am vazut acum pe intuneric ca backlight-ul lumineaza,in schimb ori este pusa ori este scoasa cupla ce merge la t-con se manifesta la fel, adica lipsa imagine si osd.Panelul este iluminat dar la lumina zilei nu iti dai seama.

https://imgur.com/a/FNgnn

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea AR

10

• paull00

5

• Florinel TV

3

• sorinpavel

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doua pgini pentru un jumper...

Merci mult paull00, ai dreptate cand nu esti atent asa este lucri in plus si degeaba.Raman dator, daca cuva ai drum prin podgoria aradului mai exact pe la ghioroc te rog anuntama.Tv-ul functioneza normal, geamparul la PCB original era pe 12V iar la PCB-ul nou era pe 5V.Inca odata va multumesc mult la toti si in special la paull00.

Editat de Mircea AR
Link spre comentariu

Merci mult paull00, ai dreptate cand nu esti atent asa este lucri in plus si degeaba.Raman dator, daca cuva ai drum prin podgoria aradului mai exact pe la ghioroc te rog anuntama.Tv-ul functioneza normal, geamparul la PCB original era pe 12V iar la PCB-ul nou era pe 5V.Inca odata va multumesc mult la toti si in special la paull00.

Vezi ca trec eu pe acolo peste 2 saptamini la fratele meu mai exact la Harhas Adrian zis (adi care repara televizoare) cum i se spune acolo , ce zici dai o bere?

Link spre comentariu

Vezi ca trec eu pe acolo peste 2 saptamini la fratele meu mai exact la Harhas Adrian zis (adi care repara televizoare) cum i se spune acolo , ce zici dai o bere?

De ce nu? si niste palinca.....

Link spre comentariu

De ce nu? si niste palinca.....

In urma cu 9 ani am trecut pe la fratele meu si avea un vecin poreclit profesorul iam dus niste tuica de la moldova si ia dato lui si el a spus cai slaba (poslete) si nu a vrut oricum tuica avea la circa 45de grade , sa dus el si a adus o palinca de acolo si era asa de tare ca nu puteai sa bei mai mult de o cenzaca , fratele meu sta in comuna Vladimirescu poate il stii , pe acolo ii spune adi (cel care repara televizoare)

si scuze de OFF TOPIC

Link spre comentariu

Cu placere,drum prin Arad nu am dar poti sa trimiti prin posta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări