florinnn22 Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 daca stie sau are cineva datasheet la acest circuit, am cautat pe net si degeaba, nu am gasit decat specificatiile Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 Cauta pentru ROB025 sunt echivalente,capsula TO-100,metal. ROB 025 este prezentat in almanah Tehnium '84 , pag 44 Link spre comentariu
rusu Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Unica foaie de catalog disponibila pe internet... Maximizati formularul pentru rezolutia maxima. http://yo8rcd.blogspot.com/2018/09/ls025.html Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 https://www.datasheets360.com/pdf/2894456902336688009 Link spre comentariu
puriu Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 ROB025 se gaseste in catalogul ICCE din 1980 la pag. 336-340. Nu contine mai multe date decat in lik-urile de mai sus. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 (editat) De 10 ani , s - o fi lamurit si omu'... LS 025 e bine documentat , atat ca datasheet , cat si ca aplicatii . A fost gandit pentru sisteme de telefonie cu curenti purtatori , de unde si frecventa de lucru relativ scazuta . Mai " dezvoltat " a fost MC 1496 , fabricat si la noi sub denumirea de ROB 796 . Editat Septembrie 17, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 On 9/17/2018 at 12:27 PM, gauss said: De 10 ani , s - o fi lamurit si omu'... Discutam si noi, tot ca matale, sa ne treca plictiseala. MC1496 (si clonele lui) merge bine la cel mult 10 MHz. Acum se gaseste si la noi, chiar la pret sub 1$. Ne-ar fi fost util in urma cu 30 de ani, cand mai construiam ceva. Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 On 9/17/2018 at 12:07 PM, puriu said: ROB025 se gaseste in catalogul ICCE din 1980 la pag. 336-340. Nu contine mai multe date decat in lik-urile de mai sus. Hai sa ne luam la intrecere, sa vedem care scaneaza primul catalogul acela. Sa-l aiba mai multi la dispozitie. Eu am avut unul in format normal (pagina A5) pe care l-am imprumutat si nu l-am mai vazut inapoiat. Am cumparat altul de la anunt pe net (1oo ron), insa este in editie de lux, format mare (A4) si cu coperti cartonate (+ supracoperta). Este mai greu de scanat la imprimanta multifunctionala a mea (Canon), dar imi fac curaj si ma apuc de treaba. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 (editat) Eu am facut niste afirmatii . Referitoare la un topic de acum 10 ani . Care sant cele gresite ? ... Nu am " discutat " nimic . Discutia presupune interlocutori . Dvs . nu santeti printre ei . Plictiseala ... nu ma priveste , mai ales a altora . Daca va plictisiti ( declaratie proprie ) , mai studiati foaia de catalog de la MC 1496 . Poate nu mai comiteti enormitati ... Sau chiar incercati ceva montaje , dupa cum indrumati pe altii , ca tot sant ieftine ( sub 1 $ ) , dupa cum declarati . Uimiti - ne ( ca de obicei ) ! ... Editat Septembrie 19, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 2 minutes ago, gauss said: Eu am facut niste afirmatii . Care sant cele gresite ? ... Nu am " discutat " nimic . Discutia presupune interlocutori . Dvs . nu santeti printre ei . Plictiseala ... nu ma priveste , mai ales a altora . Daca va plictisiti ( declaratie proprie ) , mai studiati foaia de catalog de la MC 1496 . Poate nu mai comiteti enormitati ... Ati descoperit apa calda, faptul ca subiectul pus in discutie e vechi de zece ani. Afirmati sa nu va plictisiti si sa intervina cineva cu comentarii. Ne-ati spus ce stiam de zeci de ani. Ati lucrat cu MC1496, l-ati "tavalit" bine, sa ne dati date concrete ? Eu am schimbat cateva in aparatura defecta si am lucrat cu el la laborator didactic. Nu l-am pus la munca grea, sa nu se rupa ceva in el. Mai am cateva in sertare, pastrate pentru uz didactic. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 (editat) NU . N - am lucrat ( cu el ) . Nici nu stiam ca exista . Am doar ( din cand in cand ) viziuni . Unele corespund cu ce ( mai ) zic unii - altii , si anume ( si ) fabricantii . Un exemplu ( grafic ) e mai sus ! ... Asta apropo de enormitatea cu 10 MHz , pe care ati comis - o . Sau nu ? ... Cititorii pot sa discearna , n - ar fi prima oara . Cam atat , pierd timpul pe - aici . Spor in continuare . Editat Septembrie 19, 2018 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 (editat) 21 minutes ago, gauss said: NU . N - am lucrat ( cu el ) . Nici nu stiam ca exista . Am doar ( din cand in cand ) viziuni . Unele corespund cu ce ( mai ) zic unii - altii , si anume ( si ) fabricantii . Un exemplu ( grafic ) e mai sus ! ... Asta apropo de enormitatea cu 10 MHz , pe care ati comis - o . Cam atat , pierd timpul pe - aici . Fabricantii zice ca de la 10 MHz in sus MC1496 incepe sa dea semne de oboseala. Adica e bun pentru multe chestii, dar la treburi deosebite nu face fata. Un dublor de frecventa, de la 150 MHz la 300 MHz, se face mult mai simplu si eficient cu diode (doua) si cateva tranzistoare (RF) plus filtre LC. MC1496 nu mai atenueaza purtatoarea atat de bine ca la joasa frecventa, incepand de la 10 MHz in sus. Asta este functia lui principala, cea de modulator echilibrat. Se mai foloseste si la demodulare sau ca mixer cu performante medii. Editat Septembrie 19, 2018 de VAX Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 @VAX In caz ca nu va este cunoscut, cautati dupa N2PK VNA. Si spuneti-mi(ne) de ce oare s-or fi folosit acolo MC1496 ? Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 14 minutes ago, nanopico said: @VAX In caz ca nu va este cunoscut, cautati dupa N2PK VNA. Si spuneti-mi(ne) de ce oare s-or fi folosit acolo MC1496 ? Pentru ca sunt ieftine si nu erau necesare circuite mai dichisite. Spuneti clar la ce anume va referiti. Eu am gasit schema asta: http://n2pk.com/VNA/n2pk_vna_pt_2_ver_b2.pdf Acolo la 10 MHz isi fac treaba. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Acum 13 ore, VAX a spus: Pentru ca sunt ieftine si nu erau necesare circuite mai dichisite. Spuneti clar la ce anume va referiti. Eu am gasit schema asta: http://n2pk.com/VNA/n2pk_vna_pt_2_ver_b2.pdf Acolo la 10 MHz isi fac treaba. "Maestre", inca odata dovedesti ca habar nu ai despre ceea ce citesti!!! FYI: citeste - daca ai astfel de abilitati - pag.11 fig.31 din pagina de catalog a MC1496 si primul paragraf (sper ca stii ce este un paragraf) din documentul postat de tine, coroborat cu ceea ce scrie in dreptul conectorului J180. Nu conteaza cate componente electronice ai in sertar, iar cataloage mai au si altii (inclusiv de la ICCE). Link spre comentariu
Postări Recomandate