son Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Buna dimineata tuturor de aici , ..tv Panasonic TX-40CX400E cu sursa 17ips20......nu gasesc codul sau datasheetul lui U217 INSCRIPTIONAT 1Q001 5096..... ce imi da scurt pe pinul de alimentare pin 6...mai este inca un ic identid notat u300...am descarcat , cred toate schemele ptr.tipul asta de placa dar numai una ar semana dar notatia ci-ului este u202 in schema si u217 cum este la mine......si notat FAN6300 care s-ar potrivi ok ce este in schema si ce este pe placa...deci intrebarea este care ar fi seria completa a lui U202 (U217 la mine)..voi incerca si un FAN6300....multumesc anticipat si atasez schema sursei.. Revin, intrun moment de inspiratie (poate de la cafeaua ce o am pe masa ) am gasit datasheetul si se numeste BM1Q001...atasez datasheetul ca sa fie de folos si altor colegi ..o zi buna tuturor.. vestel_17ips20-r6_sch.pdf BM1Q001.pdf 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Multumim pentru info Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum