Vizitator Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 http://www.prefecturadj.ro/Prefectura/(vwnvtsbj4cvyi2qxpitdabn3)/index.aspx?ReturnUrl=%2fPrefectura%2fdefault.aspx La Dolj asa e lista de documente! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Naspa lista...banuiesc ca peste tot este aceeasi lista,dar fiecare mai ajusteaza ce si cum vrea,sau isi aduce aminte. http://www.wall-street.ro/articol/Auto/193114/ce-acte-sunt-necesare-schimbarii-permisului-auto.html?gclid=EAIaIQobChMIlpOMq-HA1gIVGcayCh0frQl1EAAYASAAEgIy7_D_BwE Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Deci pana la urma nu este nevoie de fisa medicala daca-l schimbi inainte de expirare. Eu nici nu stiu ce sa mai cred! Maine sau joi ajung in Pipera si vad ce si cum. Permisul imi expira pe data de 4 octombrie. Editare:@ Doru...link-ul pus de tine este din ianuarie 2016. Se pare ca de fapt treaba sta altfel in Bucuresti si permisul se elibereaza in aceeasi zi, exact cum stiam eu. Iar fisa medicala tot trebuie. https://ceicunoi.wordpress.com/2015/03/31/ghid-complet-schimbarea-permisului-auto-expirat-in-bucuresti-ce-ai-de-facut-pentru-un-nou-permis-de-conducere-edu/ Editat Septembrie 25, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu, da`l fac tot pina la 4 octombrie fara fisa medicala... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Al meu expira prin iunie(anul asta),si in februarie am facut o programare,pt ca auzisem ca dureaza cateva luni...am prins un termen de 3 saptamani,asa ca l-am schimbat inainte de termen.Am facut toate alea,inclusiv fisa medicala,pt ca nu o actualizasem de peste 15 ani,si am zis ca e de bun simt sa o fac.Deci n-am incercat sa ma prezint cu toate documentele mai putin fisa medicala,dar stiu ca omuletul care a preluat hartiile s-a uitat in amanunt la fiecare,inclusiv la fisa medicala.Inclin sa cred ca nu-mi lua actele fara fisa la zi,dar cine e curios,poate sa strice o programare si ne povesteste dupa aia cum a fost. Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Inainte de a expira permisul cu minim 15 zile sau cand se schimba domiciliul ,nu era obligatorie fisa medicala.Acum dupa noua legislatie chiar daca permisul mai are valabilitate(in cazul meu mai erau 15 zile) e OBLIGATORIE fisa medicala. In functie de varsta se face mai des iar in functie de categorie difera valabilitatea lui. Editat Septembrie 25, 2017 de subsemnatul2012 Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Mie asta nu imi e clar...unde este trecuta data ultimului examen medical,in afara de dosarul care este in evidenta politiei ? Adica daca te-a oprit organul pe strada,daca nu acceseaza baza de date,de unde stie cand ai facut sau ca trebuie sa faci din nou examinare medicala? Asa cum am spus,eu am stat fara probleme mai bine de 15 ani fara sa trec pe la medic,in conditiile in care in aceasta perioada am avut cateva controale in care organul a studiat permisul,si n-a avut nimic de comentat in privinta asta.L-am schimbat inainte de termen cand am schimbat domiciliul si atunci mi-a eliberat unul nou cu valabilitate de 10 ani,de asta s-au adunat peste 15 ani(aproape 20) fara sa (re)fac fisa medicala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 In functie de varsta se face mai des WTF, daca-i asa, atunci de ce nu si in functie de sex?!!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Mie asta nu imi e clar...unde este trecuta data ultimului examen medical,in afara de dosarul care este in evidenta politiei ? Adica daca te-a oprit organul pe strada,daca nu acceseaza baza de date,de unde stie cand ai facut sau ca trebuie sa faci din nou examinare medicala? Asa cum am spus,eu am stat fara probleme mai bine de 15 ani fara sa trec pe la medic,in conditiile in care in aceasta perioada am avut cateva controale in care organul a studiat permisul,si n-a avut nimic de comentat in privinta asta.L-am schimbat inainte de termen cand am schimbat domiciliul si atunci mi-a eliberat unul nou cu valabilitate de 10 ani,de asta s-au adunat peste 15 ani(aproape 20) fara sa (re)fac fisa medicala. NU este trecuta decat in dosarul depus la ei ! Nici nu te intreaba pe drum de chestia asta. Exam. medicala se face la preschimbare sa se (mai)constate ca esti apt/inapt ! Vrei in fiecare an? Da-le idei guvernantilor ca si asa bugetul...sufera,mai ciupesc niscaiva bani si de aici ! Haosul va fi de proportii biblice>Apocalipsa soferilor ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Ca de obicei,comentarii concise si la obiect...cine naiba pomeneste de examene medicale in fiecare an de bati campii cu candoare? Daca ar fi mentionata data examinarii medicale in permis,cei care sunt mentionati la grupa de varsta care trebuie s-o faca mai des decat valabilitatea permisului sunt astfel motivati s-o si faca...la asta ma refeream,ca sa nu zic de cazuri ca al meu in care am depasit cu brio aceasta perioada,si asta numai pt ca nefiind fortat de imprejurari,am amanat cat s-a putut,si probabil nu numai eu am procedat astfel.La mine nu au avut loc schimbari majore in starea de sanatate,asa incat sa-mi fac griji,dar in 20 ani pot apare multe aspecte neplacute.Una e starea de sanatate la 30 ani,alta la 50(nu discut de varste mai inaintate). E ca la ITP,daca n-ar fi o data trecuta undeva si posibil de verificat la orice control de rutina,cati ar mai face ITP la 2 ani? Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Asa cum am spus,eu am stat fara probleme mai bine de 15 ani fara sa trec pe la medic,in conditiile in care in aceasta perioada am avut cateva controale in care organul a studiat permisul,si n-a avut nimic de comentat in privinta asta.L-am schimbat inainte de termen cand am schimbat domiciliul si atunci mi-a eliberat unul nou cu valabilitate de 10 ani,de asta s-au adunat peste 15 ani(aproape 20) fara sa (re)fac fisa medicala. In 2018 trebuie sa schimb permisul....si se fac 20 ani de cand nu am facut fisa medicala pentru permis...bine, pe la medic am mai trecut eu....dar nu pentru șoferie!....inca nu am probleme de sanatate care sa ma ingrijoreze....sanatate pentru toti! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 (editat) http://www.prefecturadj.ro/Prefectura/(vwnvtsbj4cvyi2qxpitdabn3)/index.aspx?ReturnUrl=%2fPrefectura%2fdefault.aspx La Dolj asa e lista de documente! http://www.prefecturadj.ro/Prefectura/(vwnvtsbj4cvyi2qxpitdabn3)/index.aspx?ReturnUrl=%2FPrefectura%2Fdefault.aspx Pun link-ul de unde trebuie dar ma duce in home. Ciudat. Intrati prin meniul din stanga la permise. Editat Septembrie 27, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Bree...fusei la ei azi ...si am pierdut toata ziua ca sa schimb carnetul. Am ajuns la 11 si am plecat la 4,30. Analizele le-am facut vis-a-vis la General Med...coada mare la toate cabinetele..cost 150 lei....timp pierdut vreo doua ore. In timpul asta, doamna mea s-a dus la posta (in aceeasi incinta) si a platit taxa de carnet 73 lei (5 lei comisionul postei). Cu actele am mers la politie la etajul 1 si am depus dosarul...nu inainte de a lua bon de ordine. 43 de persoane erau fata mea....timp pierdut pana mi-a venit randul..vreo 1,30 min. Am depus actele..si am asteptat doua ore ca sa se elibereze permisul nou. Acte necesare; Analizele medicale (fara copie....se opreste la ghiseu originalul), copie dupa buletin, hartie ca s-a achitat taxa si permisul vechi. Fara analize nu se mai poate preschimba carnetul (cum era odata)...chiar daca te duci in termen si permisul nu este expirat. Cam asta fost! Bafta....si multumesc! Editat Septembrie 28, 2017 de mac01 Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Timp pierdut degeaba si nervi fara rost. Se merge prin spatele cladirii emitatoare de permise.De exemplu functioneaza perfect la Bucuresti. Nu te stie,nu te vede nimeni. Primesti in timp foarte scurt noul permis de la cel mai inalt sef de acolo si t-i se spune pe un ton slugarnic "sa traiti". Te descopera paparazzi de la presa si te fugaresc prin toata curtea.Dar tu ai permis nou,taci ca ala in papusoi si valeeeea. In scurt timp ajungi al 2-lea om in stat.Statul nostru,desigur. Mai exista si varianta Pitesti dar aici nu poti ajunge decat primar.Primar de sector,desigur.Fara lucruri slabe de genul demisie de onoare,desigur. Tot in Bucuresti,poate si prin alte cateva locuri. Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 nu mai merge cum a mers. dosarul trebuie sa contina anumite acte, deci fisa medicala e obligatorie. degeaba incerci sa dai "o ciocolata", nu te poate ajuta cu nimic. totul este centralizat si trebuie sa astepti. dar, la urma-urmei, de ce te grabesti? ai adeverinta pentru 15 zile, o folosesti. singura problema ar fi pentru cei care chiar trebuie sa plece din tara in perioada asta, si nu au permis. intr-o situatie de genul asta, cred ca se poate intra in audienta la seful de serviciu, si sa inteleaga situatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate