Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare permis de conducere

Postări Recomandate

...te duci cu tot ce trebuie, te trage in foto si astepti cam doua ore la o cafea, pana este gata.

Nu se mai procedeaza asa? Acum zece ani parca asa era!

nu era așa, alea 2 ore petrecute la cafea erau ca să primiți dovada înlocuitoare, că permisul dura vreo săptămînă. Ridicarea parcă se făcea personal, nu știu acum a dacă e tot ridicare personală sau trimitere prin poștă ca certificatele de înmatriculare. Peste 2 ani expiră din nou și al meu.

Link spre comentariu

Da, dar si adeverinta aia e pe 15 zile, daca nu`l primesti mergi si iei alta ca prima a expirat.

Acuma la fel de adevarat am intrebat un politits ce se intimpla daca imi expira hirtia, a zis ca depinde de

agent , in general insa nefiind sanctiune oameni verifica si inteleg situatia.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Salut!

Am vazut ca au raspuns mai multi colegi la solicitarea initiatorului topicului.Anul acesta l-am schimbat si eu (expira, caci facea iarasi 10 ani).Am pe cel de amator(B).Se face fisa medicala,se depune personal,la Politia Rutiera, impreuna cu permisul cel vechi,chitanta cu dovada platii noului permis,se fac poze acolo, la dumnealor . Se elibereaza dovada ,valabila 15 zile,DAR care expira in momentul in care ridicati permisul cel nou(la mine a expirat a 3-a zi,caci am semnat ptr ridicarea permisului).A 3-a zi ,mi-a batut factorul postal in usa.Eu sunt din Gorj,la noi s-au miscat repede.Deci, se livreaza prin Posta Romana.Drumuri bune!

Editat de subsemnatul2012
Link spre comentariu

Da, dar si adeverinta aia e pe 15 zile, daca nu`l primesti mergi si iei alta ca prima a expirat.

Acuma la fel de adevarat am intrebat un politits ce se intimpla daca imi expira hirtia, a zis ca depinde de

agent , in general insa nefiind sanctiune oameni verifica si inteleg situatia.

"Militienii'' din ...1994 au fost de alta parere ! :nerv Pe atunci era un fel de...ciuda intre militienii dintre cele 2 judete(Cj,SJ),care/care...troznesc mai multe sanctiuni..! :bataie

Link spre comentariu

Salut!

Am vazut ca au raspuns mai multi colegi la solicitarea initiatorului topicului.Anul acesta l-am schimbat si eu (expira, caci facea iarasi 10 ani).Am pe cel de amator(B).Se face fisa medicala,se depune personal,la Politia Rutiera, impreuna cu permisul cel vechi,chitanta cu dovada platii noului permis,se fac poze acolo, la dumnealor . Se elibereaza dovada ,valabila 15 zile,DAR care expira in momentul in care ridicati permisul cel nou(la mine a expirat a 3-a zi,caci am semnat ptr ridicarea permisului).A 3-a zi ,mi-a batut factorul postal in usa.Eu sunt din Gorj,la noi s-au miscat repede.Deci, se livreaza prin Posta Romana.Drumuri bune!

Aiurea rau de tot...deci daca nu mi-l aduce postasul trebuie sa mai fac un drum...ori la ei ori la posta.

Acum 10 ani (imi aduc foarte bine aminte) am mers cu permisul vechi, m-a tras in foto, am platit taxa si am asteptat 2 ore ca sa iasa permisul nou.

Pesemne ca s-a inmultit nr. soferilor...nici nu e de mirare...la cat de usor se obtinea inainte un carnet de conducere....nici scoala nu-ti trebuia...bani sa ai!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări