morocanosul Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Acum,poate sa-ti vina acasa/birou prin curier...chiar zilele trecute am citit pe undeva...! Acum,nu stiu cat de bine ...functioneaza.(metoda) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Daca`mi vine ca mie mai bine lipsa.... Comand la Cluj o macara de 3T si`mi vine...un recuperator de ulei dupa 2 zile. Astept 6 zile sa vina macaraua... Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 ...te duci cu tot ce trebuie, te trage in foto si astepti cam doua ore la o cafea, pana este gata. Nu se mai procedeaza asa? Acum zece ani parca asa era! nu era așa, alea 2 ore petrecute la cafea erau ca să primiți dovada înlocuitoare, că permisul dura vreo săptămînă. Ridicarea parcă se făcea personal, nu știu acum a dacă e tot ridicare personală sau trimitere prin poștă ca certificatele de înmatriculare. Peste 2 ani expiră din nou și al meu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Se trimite prin posta. Cel putin asa l-a primit juniorul meu anul trecut. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 In momentul cand depui actele pt noul permis si ti se face poza,esti intrebat cum vrei sa intri in posesie,la ghiseul politiei sau prin posta.La mine e proaspata aventura,in februarie anul asta l-am schimbat. Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Cred ca este o anomalie faptul ca trebuie schimbat permisul,ca trebuie vizita medicala,etc. De o vreme se circula in cam toata tara fara permis,beat si cu masina furata.Neaparat se face accident grav. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Ce sa mai zic..? Condus auto cu dovada la care a expirat valabilitatea,proces PENAL in toata regula...amenda PENALA si evident ca am...CAZIER ! Daca mai eram si beat? (anul 1994) Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Depinde de circumstanta, daca ai avut permisul suspendat si dovada aia de 15 zile nu prea ai avut ce face. Daca era la preschimbat trebuia sa iei maxim amenda pentru ca nu l`ai avut asupra ta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Cat timp e la ei,pt preschimbare sau orice altceva,nu te poate amenda nimeni ca nu-l ai la tine...pe acea perioada am primit o adeverinta cu stampila politiei si semnatura celui care a eliberat-o.Daca ai semnat de primire permis nou si tu faci uz de acea hartie,atunci e alta discutie. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 (editat) Da, dar si adeverinta aia e pe 15 zile, daca nu`l primesti mergi si iei alta ca prima a expirat. Acuma la fel de adevarat am intrebat un politits ce se intimpla daca imi expira hirtia, a zis ca depinde de agent , in general insa nefiind sanctiune oameni verifica si inteleg situatia. Editat Septembrie 22, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 (editat) Salut! Am vazut ca au raspuns mai multi colegi la solicitarea initiatorului topicului.Anul acesta l-am schimbat si eu (expira, caci facea iarasi 10 ani).Am pe cel de amator(B).Se face fisa medicala,se depune personal,la Politia Rutiera, impreuna cu permisul cel vechi,chitanta cu dovada platii noului permis,se fac poze acolo, la dumnealor . Se elibereaza dovada ,valabila 15 zile,DAR care expira in momentul in care ridicati permisul cel nou(la mine a expirat a 3-a zi,caci am semnat ptr ridicarea permisului).A 3-a zi ,mi-a batut factorul postal in usa.Eu sunt din Gorj,la noi s-au miscat repede.Deci, se livreaza prin Posta Romana.Drumuri bune! Editat Septembrie 22, 2017 de subsemnatul2012 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Da, dar si adeverinta aia e pe 15 zile, daca nu`l primesti mergi si iei alta ca prima a expirat. Acuma la fel de adevarat am intrebat un politits ce se intimpla daca imi expira hirtia, a zis ca depinde de agent , in general insa nefiind sanctiune oameni verifica si inteleg situatia. "Militienii'' din ...1994 au fost de alta parere ! Pe atunci era un fel de...ciuda intre militienii dintre cele 2 judete(Cj,SJ),care/care...troznesc mai multe sanctiuni..! Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Salut! Am vazut ca au raspuns mai multi colegi la solicitarea initiatorului topicului.Anul acesta l-am schimbat si eu (expira, caci facea iarasi 10 ani).Am pe cel de amator(B).Se face fisa medicala,se depune personal,la Politia Rutiera, impreuna cu permisul cel vechi,chitanta cu dovada platii noului permis,se fac poze acolo, la dumnealor . Se elibereaza dovada ,valabila 15 zile,DAR care expira in momentul in care ridicati permisul cel nou(la mine a expirat a 3-a zi,caci am semnat ptr ridicarea permisului).A 3-a zi ,mi-a batut factorul postal in usa.Eu sunt din Gorj,la noi s-au miscat repede.Deci, se livreaza prin Posta Romana.Drumuri bune! Aiurea rau de tot...deci daca nu mi-l aduce postasul trebuie sa mai fac un drum...ori la ei ori la posta. Acum 10 ani (imi aduc foarte bine aminte) am mers cu permisul vechi, m-a tras in foto, am platit taxa si am asteptat 2 ore ca sa iasa permisul nou. Pesemne ca s-a inmultit nr. soferilor...nici nu e de mirare...la cat de usor se obtinea inainte un carnet de conducere....nici scoala nu-ti trebuia...bani sa ai! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Da, dar si adeverinta aia e pe 15 zile, daca nu`l primesti mergi si iei alta ca prima a expirat. Pacat ca am aruncat-o...e valabila fix pana cand ai semnat de primire permis nou. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Nu dau mai mult de 15 zile, altfel daca e nelimitata poti circula doar cu ea pina la pastele cailor. Link spre comentariu
Postări Recomandate