Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV PanasonicTX-47AS800E

Vizitator Cristian Truca

Postări Recomandate

Vizitator Cristian Truca

Va salut,am si eu o problema cu al meu televizor si nu am gasit pe nimeni sa il repare in mangalia,am un tv panasonic tx-47as800e iar acum nu mai doreste sa faca nimik se aprinde si ramane acel scris panasonic pe ecran sau cite o data se aprinde si se stinge dar doar acel panasonic,mentionez ca telecomanda o simte cand o indrept spre el dar tot asa nu face nimic nici macar nu se opreste din telecomanda prctic apare doar acel scris panasonic si atat. placa de baza este,tnph1111 1a cine poate sa ma ajute cu o idee sau ceva as fi foarte bucuros sa stiu ca mai am o sansa sa il pot face din nou sau caut macar aceasta placa de baza daca are cineva.la un service mi sa spus ca este memoria flash si ca nu poate sa faca asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

• iuliantv

2

• validae

1

• sala zsolt

1

Top autori în acest subiect

Am editat titlul iniţial (Salutare la toată lumea), se vede că nu te-ai obosit să citeşti Regulamentul.....pe viitor pune totuşi şi majuscule la numele proprii şi la începutul propoziţiei, că se vede aiurea de tot.

Link spre comentariu
Vizitator Cristian Truca

Va mulțumesc mult,dar nu am idee cu să fac firmare update pentru ca telecomanda nu face nimic,arata acel led ca simte telecomanda dar nu realizează nici o funcție.Cum aș putea să îi fac acest firmare...

Link spre comentariu

Va mulțumesc mult,dar nu am idee cu să fac firmare update pentru ca telecomanda nu face nimic,arata acel led ca simte telecomanda dar nu realizează nici o funcție.Cum aș putea să îi fac acest firmare...

puneti firmware pe stick (sau memory card)bagati stickul(sau memory card) in tv ,bagati tv in priza si poate cu ceva noroc va incepe sa faca update,

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări