Vizitator Cristian Truca Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Va salut,am si eu o problema cu al meu televizor si nu am gasit pe nimeni sa il repare in mangalia,am un tv panasonic tx-47as800e iar acum nu mai doreste sa faca nimik se aprinde si ramane acel scris panasonic pe ecran sau cite o data se aprinde si se stinge dar doar acel panasonic,mentionez ca telecomanda o simte cand o indrept spre el dar tot asa nu face nimic nici macar nu se opreste din telecomanda prctic apare doar acel scris panasonic si atat. placa de baza este,tnph1111 1a cine poate sa ma ajute cu o idee sau ceva as fi foarte bucuros sa stiu ca mai am o sansa sa il pot face din nou sau caut macar aceasta placa de baza daca are cineva.la un service mi sa spus ca este memoria flash si ca nu poate sa faca asa ceva. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Am editat titlul iniţial (Salutare la toată lumea), se vede că nu te-ai obosit să citeşti Regulamentul.....pe viitor pune totuşi şi majuscule la numele proprii şi la începutul propoziţiei, că se vede aiurea de tot. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 un firmare update poate ajuta http://www.filedropper.com/p1433560 Link spre comentariu
Vizitator Cristian Truca Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Va mulțumesc mult,dar nu am idee cu să fac firmare update pentru ca telecomanda nu face nimic,arata acel led ca simte telecomanda dar nu realizează nici o funcție.Cum aș putea să îi fac acest firmare... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 va pot recomanda 2 depanatori din Mangalia daca doriti Link spre comentariu
Vizitator Cristian Truca Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Da chiar va rog frumos pentru ca cineva mi-a zis doar atât ca îmi schimba placa dar costa 1000 de Ron cu placa mea la schimb... :( Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Va mulțumesc mult,dar nu am idee cu să fac firmare update pentru ca telecomanda nu face nimic,arata acel led ca simte telecomanda dar nu realizează nici o funcție.Cum aș putea să îi fac acest firmare... puneti firmware pe stick (sau memory card)bagati stickul(sau memory card) in tv ,bagati tv in priza si poate cu ceva noroc va incepe sa faca update, Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 The member Cristian Truca can not use the messaging system deci nu pot sa va trimit mesaj si pe forum direct nu le pun nr de telefon Link spre comentariu
sala zsolt Postat Septembrie 1, 2024 Partajează Postat Septembrie 1, 2024 buna va putet ajuta cu soft emmc tx-55asw804 placa de baza tnph 1111 1 a daca are cine va salvat contiunutul emmc .multumes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum