Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

service mode jvc lt-32c360

adam stefan

Postări Recomandate

in meniul principal nu are la cautare automata ,alte tari,germania italia etc,sau poate cauta in uif dvb-t,si prin menu are de setat antena sau cablu,sau poate e doar dvb-t

incercati ,,menu 1147,,

dar nu cred ca ajuta,nu tin minte sa fi vazut setari de tuner pentru acest main,cred ca trebuie salvat continutul memoriei spi si incercate diferite softuri

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

in meniul principal nu are la cautare automata ,alte tari,germania italia etc,sau poate cauta in uif dvb-t,si prin menu are de setat antena sau cablu,sau poate e doar dvb-t

incercati ,,menu 1147,,

dar nu cred ca ajuta,nu tin minte sa fi vazut setari de tuner pentru acest main,cred ca trebuie salvat continutul memoriei spi si incercate diferite softuri

in meniu are doar uk si irlanda

Link spre comentariu

asa este intra in sm dar nu are obtiune ptr schimbare tari sau tuner multumesc o seara buna

sa fie vreo sansa prin schibare de soft sau o fi facut numai ptr anglia si irlanda pe el are trecut service numai anglia si irlanda iar limba nu se poate selecta decit engleza /?

Link spre comentariu

Este indicat ca atunci cand cereti un sfat sa precizati model sursa, mb, display

Probabil are mb chinezesc gen Vortex si atunci merita incercata o resoftare .

trebuie sa vorbesc cu propietarul sa vedem daca ne bagam in el deoarece tv este nou nout cumparat din anglia

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Va salut,

Cerd ca nu se supara nimeni, ca voi continua cu aceeasi situatie, descrisa mai sus. Acelasi televizor, cu main TP.S506.PB801, ecran LSC320AN09-H02, si memorie 25L3206E. 

Daca binevoieste cineva care are un soft compatibil, sa-l puna aici, ca am cautat in baza mea de date si nu este.

Multumesc !

Link spre comentariu

Astazi am cam terminat cu urgentele, si am pus pe masa de operatie JVC-ul. Ma gandeam ca o sa lucrez mult la el, si va trebui sa nu fiu stresat ...

Am luat prima data softul de la "FLorinel TV", ca mi s-a parut mai aproape de compatibilitate, si ce sa vezi, s-a potrivit "manusa", televizorul functioneaza perfect "din prima", si se aprinde cu sigla "UTOK".

Telecomanda este modelul LED40BF08.

Va multumesc pentru ajutor !

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator gbarau
On 7/20/2019 at 2:55 PM, geoky said:

Astazi am cam terminat cu urgentele, si am pus pe masa de operatie JVC-ul. Ma gandeam ca o sa lucrez mult la el, si va trebui sa nu fiu stresat ...

Am luat prima data softul de la "FLorinel TV", ca mi s-a parut mai aproape de compatibilitate, si ce sa vezi, s-a potrivit "manusa", televizorul functioneaza perfect "din prima", si se aprinde cu sigla "UTOK".

Telecomanda este modelul LED40BF08.

Va multumesc pentru ajutor 

Ma poti ajuta te rog cu informatii pentru schimbarea softului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări