Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Va salut colegi,am un pc.care dupa schimbarea procesorului(cel primul fiind ars din cauza faptului ca nu sa mai invartit colerul acestuia),nu mai boot-eaza de pe hdd,ce sfaturi imi puteti da?va multumesc. Editat Septembrie 20, 2017 de Giorgi tv Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Nu suporta procesorul ala, fa-i update de BIOS. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 cam atat arata,am incercat in tot felul si nu pot sa-i dau de cap,am mai avut probleme de acest gen dar le-am rezolvat,cu acesta este de nerezolvat,pentru mine. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Greu de crezut ca s-a ars un CPU Intel fiindca a ramas fara racire...la 90 gr. C ar fi trebuit sa intre in protectie.Cel putin asa se lauda Intel-ul... Sa nu se fi defectat super-IO-ul de pe placa de baza, cu ocazia aceea...incercati un update de BIOS, poate va fi recunoscut noul procesor. Daca eroarea cu "Mouse initialised" persista, inseamna ca a cedat si SUPER-IO-ul. Ce placa de baza este? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Va salut ! Eu a-si zice ca ar trebui sa ne spuneti si noua placa de baza din pc-ul acesta... Asteptam ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Nu suporta procesorul ala, fa-i update de BIOS. procesorul este exact la fel cu cel ars,spuneti-mi va rog cum pot face procedura aceasta. Va salut ! Eu a-si zice ca ar trebui sa ne spuneti si noua placa de baza din pc-ul acesta... chiar acum am sa caut detalii despre pc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Daca este acelasi tip de nucleu(ex. Northwood), nu e problema de BIOS, odata cu vechiul CPU s-a defectat si placa de baza. *sau e placa de baza de pe un sistem brand, e asociata cu ID-ul vechiului procesor, nu puteti pune altul. Editat Septembrie 20, 2017 de Spitfire Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Intel Pentium4,Placa de baza D1382,proc: INTEL PENTIUM4:2400,mem,ram:1,5gb,placa video:128mb,hdd:40gb, Daca este acelasi tip de nucleu(ex. Northwood), nu e problema de BIOS, odata cu vechiul CPU s-a defectat si placa de baza. *sau e placa de baza de pe un sistem brand, e asociata cu ID-ul vechiului procesor nu a avut absolut nici o interventie pe placa de baza Editat Septembrie 20, 2017 de Giorgi tv Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Din pacate, pare o placa de baza de pe un sistem Fujitsu-Siemens, sunt mari sanse sa nu fie posibila inlocuirea procesorului... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Spuneti-ne tot ce scrie pe ambele procesoare,adica si pe cel defect si pe cel care l-ati montat in pc-u. Asteptam ! Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Pune o poza cu ambele procesoare, sa vedem daaca sunt cu adevarat identice, multe nu prea sunt chiar daca-s "intel pentium 4 2,8ghz" ambele Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Spuneti-ne tot ce scrie pe ambele procesoare,adica si pe cel defect si pe cel care l-ati montat in pc-u. Asteptam ! INTEL PENTIUM4,-2,48GHZ/512/533(SL6RZ)MALAY(L389A526-0983 Pune o poza cu ambele procesoare, sa vedem daaca sunt cu adevarat identice, multe nu prea sunt chiar daca-s "intel pentium 4 2,8ghz" ambele De facut fac poze dar sigur nu se va putea identifica ce scrie pe ele,eu deabia descifrez cu ochelari la ochi si cu lupa in mana. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Scrie SL6RZ pe ambele ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Septembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2017 va spun foarte sigur ca ambele procesoare au aceeasi inscriptionare pe ele. Scrie SL6RZ pe scrie SL6PC(COSTA RICA) pe cel care l-am montat Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Ala cu SL6PC e o revizie mai nou decat cel vechi, dar e acelasi procesor. Link spre comentariu
Postări Recomandate