Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD LG

codrut

Postări Recomandate

model:32LK430

Pe programele digitale functioneaza corect.Pe programele analogice nu intra culoarea.In momentul in care ii dau cautare automata apare culoarea dar nu ramane pe post(ca la televizoarele pe tub nu ramane pe post)se vede alb -negru.Sunetul este clar.Reglaj fin nu are sa incerc sa il fixez pe program.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

10

• modoran

3

• iuliantv

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Am desfacut selectorul,am refacut toate lipiturile iar acum nu mai prinde nici un post.Selectorul s-a desfacut f greu fiind foarte mic si este posibil sa fi bulit ceva pe acolo.
Acum am nevoie de un selector.Rog daca are cineva un selector as fi recunoscator.

pe selector s-a sters scrisul,dar placa de baza este:EAX64272802(0)

pS:mai detin un selector de pe o placa LG care s-ar potrivi la pini dar nu stiu daca sunt toate componentele de pe langa el puse.

Link spre comentariu
How to Enable LG Service Menu

Method 1

Press and Hold <OK> button on remote as well as TV panel at the same time for a few seconds.

Method 2

Press and hold the {MENU} button on the remote and the {MENU} button on the TV at the same time for at least 5-7 seconds.

Method 3

Press and hold the {MENU} button ON THE REMOTE until a 4-digit password screen is displayed.

LG Service Menu PIN/Password Codes

8 7 4 1

8 7 4 3

7 7 7 7

0 0 0 0

8 8 7 8

0 4 1 3

Link spre comentariu

eu n-am nici o treaba cu tine,am cu moderatorii astia,le fac murdarie,ca sa aibe de lucru.

Ei iau banii degeaba pentru forum,asa ca le dau de lucru

Potolestete dani502017 nu mai ai activitate pe forumul tau si vii aici cu murdarii din astea , imediat o sa fii banat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări