Myhayxx Postat Septembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Am inlocuit dioda, a functionat aproximativ o jumatate de ora si gata, iar face figuri ca inainte dar nu s-a mai ars dioda. Acum cateodata tensiunea la iesire este zero V inainte aveam tot timpul tensiune pe iesire. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Du-l la service....sincer cred ca l-ai prajit mai rau. foarte posibil acea dioda sa fi fost de pe citirea de curent...acum o fi dat in comparator...succes Link spre comentariu
Myhayxx Postat Septembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Buna treaba cu service-ul doar ca prin zona nu cunosc pe nimeni. Iti poti da seama din pozele pe care le-am postat care este comparatorul de curent si sa-mi zici? Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 acum este cam tarziu...dar maine promit ca ma uit si spun ce mai trebuie verificat....sigur este ceva infim dar greu de gasit Link spre comentariu
Myhayxx Postat Septembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2017 (editat) Am mai descoperit ceva ciudat. Daca lovesc usor cu coada de la surbelnita in zona marcata cu rosu variaza tensiunea de pe iesire si implicit curentul. Am zis gata stiu motivul: lipitura rece la unul din pinii celor doua integrate sau ceva din zona aia, doar ca nu a fost asa. Am refacut toate lipiturile posibile fara niciun rezultat. Poate sa fie din cauza traductorului de curent? (cred ca e senzor hall) e un inel prin care trece infasurarea de masa de pe iesire. Editat Septembrie 22, 2017 de Myhayxx Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 (editat) Atâta timp cât loviți cu șurubelnița,și variază tensiunea pe ieșire,e clar problemă de contacte/lipituri,ori o piesă smd fisurată(rezistențele au obiceiul ăsta),sau chiar inelul de ferită al traductorului de curent fisurat... Editat Septembrie 22, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Myhayxx Postat Septembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Si eu banuiesc traductorul de curent deoarece cum se poate observa si din poze acolo a mai intervenit cineva, nu sunt lipiturile facute de mine. si se mai observa o interventie la cele doua rezistente. Daca ar fi traductorul de curent atunci cand nu am sarcina pe iesire ar trebui sa fie tensiune pe care o verific cu voltmetru, dar cum ziceam intr-un post mai sus de multe ori tensiunea cade in zero. Exista ceva ce verifica rezistenta traductorului si atunci cand vede rezistenta infinita (daca ar fi defect) limiteaza curentul la minim? Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Eu tot la zona potentiometrului ma gandesc...semireglabilii aceia....sau trecerea metalizata prajita(am patit-o la telecomenzi auto) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum