Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd hisense lhd26w33eu

dumitrescu_claudiu

Postări Recomandate

Tv din titlu a venit cu condensatoarele din sursa rsag7.820.1235 umflate , schimbate..intr un final inlocuit sursa cu alta , exista st-by (led in starea de albastru) dar la actionare orice comanda ,nu pleaca din st-by! Daca poate cineva sa mi de a un punct de plecare de la placa de baza sau orice idee e bine venita! Atasez foto ! Precizez ca nu pot indentifica ce sasiu este ! Main board rsag7.820.1122!

post-199224-0-67812000-1505668529_thumb.jpg

post-199224-0-98825800-1505668578_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• dumitrescu_claudiu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tv din titlu a venit cu condensatoarele din sursa rsag7.820.1235 umflate , schimbate..intr un final inlocuit sursa cu alta , exista st-by (led in starea de albastru) dar la actionare orice comanda ,nu pleaca din st-by! Daca poate cineva sa mi de a un punct de plecare de la placa de baza sau orice idee e bine venita! Atasez foto ! Precizez ca nu pot indentifica ce sasiu este ! Main board rsag7.820.1122!

Ce sasiu sa fie decit chinezesc, colegu' Koko are dreptate cel mai probabil dump alterat......, posteaza ce flash SPI are, model display si daca poti sa dai radiatorul jos de la procesor vezi ce scrie pe el si posteaza aici, astea informatii trebuiesc pentru a cauta un soft apropiat pentru tv-ul tau, ca soft dedicat pentru placa ta vad ca nu exista..........Ar fi bine ca prima data sa incerci rescrierea flashului cu dumpul original dupa ce initial l-ai salvat.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări