aluneanu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 l-am cumparat second-hand ,de putin timp ,si i-am cumparat cartela noua orange ,care functioneaza bine dar nu-mi merg datele mobile,adica internetul .Am cerut ,la servicii,setarile automate de configurare ,dar acestea nu sunt pentru acest tip de telefon .Are cineva o idee cum pot rezolva problema ,sau trebuie sa merg la service ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Nu poți să îl setezi manual ? Link spre comentariu
aluneanu Postat Septembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Problema rezolvata, am facut setarile manual cu ajutorul acestui site https://www.cubot-romania.ro/setari-apn-android.html, dar imi merge greu internetul pe date, vreo solutie? Sunt de la tara dar mai am un telefon la care datele imi merg excelent ( xiaomi mi3 ) Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 La iconita care simbolizeaza datele, ce litera va apare la acest telefon? H sau E? Dar la celalalt la care spuneti ca va merg ok datele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum