q_acdc Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Aceste capete le gasesti in combinele rusesti și deck Majak. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Care din ele? Cele din ultimul link sau gunoaiele din primele patru? Link spre comentariu
ex.escu Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Capetele aveau probleme (intrefier-diferit de la un canal la altul,nealiniere pachet tole intrefier,etc);cu putin noroc cam unul din cinci era ok.Prin anii 90 am reusit sa aleg cateva (din o cutie) de la magazinul din Str.Smardan -Bucuresti. Caracteristica de frecventa la cele "bune" era ok. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Din ultimul link au fost pe deck Unitra. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Din ultimul link au fost pe deck Unitra. ZRK M536.(Unitra,am fost detinator,un aparat superb) Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Sa revenim la cea mai importanta componenta din intregul lant audio (boxele). Cum v-i se par astea? https://www.youtube.com/watch?v=S3Rd462HcbM Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Exagerat de mari,daca nu dispui de spatiul aferent.Nu le vad functionand si mai ales producand satisfactie intr-o camera de 4mx5m.Restul aspectelor sunt discutabile,dar imi inchipui ca nu au de ce sa sune rau. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Sa revenim la cea mai importanta componenta din intregul lant audio (boxele). Cum v-i se par astea? Mie mi se par cam "de mofturi". Lasind la o parte faptul ca probabil ca suna foarte bine, genul ala de tweter-e trebuie tăiate foarte sus (peste 3khz)si cu panta mare și atunci diful de medii trebuie sa reproducă și frecvente inalte exact în zona unde apare breakup-ul la niște difuzoare de diametrul ala. Sigur s-a muncit mult la ele ca să le facă sa sune bine. Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Mie nu m-i se par asa mari, poate sifonierele din spate, alea sunt mari intr-adevar. .............. Boxele alea au la baza JBL 4343. In caz ca vreau sa clonez o cutie, am gasit modelul. (cele din clip) Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Depinde ce ai in vedere ca referinta.Dupa aproximarile mele,au macar 1,5m inaltime,cca 0,6-0,7m latime(in profunzime nu mai conteaza).Intr-o incinta/camera/spatiu de 8m x 10m probabil par mici,dar in una de 4x5,cum au majoritatea,nu mai sunt la fel de mici...Spatiul ala unde sunt prezentate seamana cu un showroom,nici macar spatiu de auditie nu poate fi numit. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Cine e cu adevarat audiofil alimenteaza din baterii nu din linii de retea separate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Cine e cu adevarat audiofil alimenteaza radiourile din baterii nu din linii de retea separate. Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 (editat) mai nou din baterii de condensatoare si/sau panouri solare Editat Octombrie 12, 2017 de mila Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Când vor trece pe biogaz colectat din fosa septică ? Audiofile , așa , mai pe natural . Sper că știți de glumă . Link spre comentariu
Postări Recomandate