hpavictor Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Deși de obicei nu meriți , pentru că secțiunea lui @misa sau cea unde ești moderator a devenit toxica pentru Elforum , de data asta meriți un mare + ! Eu apreciez doar faptele reale , nu cele închipuite sau bârfele . Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 La job am un UPS on - line dubla conversie , e drept , nu din necesitati audiofile , nu sta nimeni de asa ceva . Ma rog , alimenteaza ceva AMC - uri si obiecte de testat - analizat . Nu e mare , 4kW . Ma gandesc ca pentru utilizatori pretentiosi , fie ei si audiofili , ar fi o alternativa ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 (editat) Eu nu contest ca nu exista diferente de sunet la cablurile interconect. Insa atunci cand vine unu si spune ca exista diferenta audibila de sunet intre un cablu cu sectiunea 2x2,5 de lungime cat o fi pana in 10m si un altul de aceeasi sectiune egal ce cupru argintat, aurit, aluminizat, etc, nu pot decat sa rad. Ah, sa nu mai vorbesc si de cablurile de 220 sau de rodajul lor Am ascultat mii de combinatii de scule si boxe in 25 de ani de audio si raman la parerile mele....trancotare ca sa folosesc termenul lor preferat Editat Septembrie 19, 2017 de fluffy37 Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Pai nu e nimic de înțeles . E de aplicat și atât . Trebuie să asculți rezultatul acustic al ansamblului amplificator + incintă acustică , iar asta e o știință . Regulile sunt descrise anterior , cu menținea că dacă ai un amplificator cu damping mic și folosești o incintă care necesită un damping mare , nu e nimic de făcut , decât să arunci amplificatorul ! Damping mic au amplificatoarele cu lămpi fără reacție negativă . Unele ( ? ) sună bine în toată banda audio , dar doar împerecheate cu incinte potrivite și cabluri foarte groase , pentru că nu deteriorează dampingul ! Link spre comentariu
marius75 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Asta e sistem pentru audiofili adevarati, restul e can-can... https://www.youtube.com/watch?v=kaWpP95MwKw Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Apropos de audiofilii blogheri din Mioritika ce parere au ei despre elforum.----nu ca ar conta--- Da, asa este din batrani, nu te pui cu prostii. Insa intr-un club select (si privat) nu poate fi primit orice boschetar, mai ales daca se imbata si face scandal (sau/si pute).Ar ramane multa lume surprinsa sa afle realitatea din spatele unor "zmei" de forumuri. De exemplu pe elforum, cica forumul electronistilor - mi-a povestit mai demult un prieten ce a patit acolo. Omul are o varsta si o experienta profesionala si de viata consistenta, oricum mult peste mine. Este inginer electronist (cu scoala adevarata!) si a intrat acolo fara intentia de "a face ordine", doar avea nevoie de niste piese (vechi) sau diverse aparate. Mi-a povestit ca instant a fost luat "la p_la" de cativa "zmei" de acolo, asa cum un tzanc cu muci la nas este luat la tavaleala in parcare de catre golanii mari. Mi-a spus ca "zmeii" aveau autoritate pe acolo, nu misca nici un "vierme" fara voia "profesorilor consacrati".Omul s-a lasat pagubas, si-a dat seama ca a nimerit in mijlocul prostilor cu ifose de profesori.Dupa o vreme si-a lichidat un atelier si trebuia sa arunce la gunoi tot felul de parti din aparate, piese, scule. A dat un anunt de "pomana-gratis" pe elforum. Mi-a povestit ca instant incepe sa fie sunat in disperare (daca dai anunt de dat pomana esti coplesit, daca dai anunt de vanzare de ceva, nu te suna nimeni). Il primeste pe unul care era mai disperat ca toti (la telefon - milog, rugator, disperat). Om necajit dupa haine si aspect, vine cu o bicicleta ruginita pe care nu poate duce cat ar vrea el sa duca. Gazda sta de vorba cu el si ii promite ca-i pune deoparte gunoaiele alese, sa faca mai multe drumuri cu bicicleta. Din discutii isi da seama ca biciclistul-rugina nu stia electronica nici de primul an de facultate si nu stia chestii destul de elementare...... Intr-un final afla ca defapt e unul din "zmeii" care-l luasera "la p_la" pe elforum. Apoi a mai interactionat si cu altii de acolo (fara ei sa stie cu cine discuta) si si-a dat seama ca nu gaseste nici unul pe care macar sa-l poata angaja (depanator) la firma lui (avea nevoie de forta de munca, e mereu lipsa de oameni seriosi). Evident, s-a scarbit instant de "forumul electronistilor", a continuat doar sa citeasca sporadic si sa urmareasca vanzarile de piese.Asa-s multe cazuri ("cultura de copy-paste"). Editat Septembrie 26, 2017 de fluffy37 Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Mancatori de rahat se vor gasi peste tot,nu vad de ce cel care face o astfel de relatare n-ar fi unul dintre ei...e tipic pt cel care tipa tare ca strugurii-s acri.E cusuta cu ata alba toata tarasenia,se vede de la o posta,si pot argumenta punct cu punct,dar ma tem ca nu merita efortul.Probabil e unul care a avut oarece experienta trista pe aici,cine stie ce conflicte si acum face antireclama.Ma intreb numai atat...daca pe tampenia aia de blog ar da careva un anunt ca doneaza oarece,nu ar apare solicitari dupa modul descris de el? In mod sigur ca da,si in mod sigur solicitantii nu vor fi de pe elforum...poate chiar el va fi unul dintre ei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Apropos de audiofilii blogheri din Mioritika ce parere au ei despre elforum.----nu ca ar conta--- Culmea , are dreptate !Cunosc persoana în cauză , nu comenta aiurea ( cu tot respectul ) decât daca știi despre ce e vorba . Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Probabilitatea sa te iei in bete cu careva pe un forum si dupa aia sa-l intalnesti in realitate si sa-l mai si recunosti(dupa ce?) e asa de mica incat mai bine joci la loto cu sanse de 100% castig...mie imi pare poveste.Adica imaginea de sarantoci rupti in cur si nestiutori promovata de individul ala ca fiind caracteristic elforum, mi se pare cel putin deplasata(ca sa ma exprim elegant).Omul spune ca a intrat sa cumpere cate ceva vechituri...pai cine se ia de careva care doar cumpara sau isi declina dorinta de a cumpara? Sa fim seriosi... Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Persoana respectiva există , dar eu nu fac vânătoare de vrăjitoare pe Elforum . Am lucruri mai importante de făcut . Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Nu contest ca ar exista,ci ca lucrurile sunt prezentate denaturat,sau doar cele care convin. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Asta este o particularitate a naturii umane . Fiecare are un mod specific de a se diferenția de restul semenilor ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Da,taman de aia m-am invatat sa nu iau de bun tot ce se insira la un moment dat dintr-o astfel de relatare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 CITAT: nu stia electronica nici de primul an de facultate Ce electronica se face in anul I? Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Dar ala cu bicicleta cine era,ca parea haios personajul? Ponosit,ruginit... Faza asta imi aminteste de unul care a vazut traful unui cupor cu microunde care se afla la gunoi si dorea sa-l vanda pe forum. Intreba daca e dispus careva sa-l cumpere si cam cat da pe el, sa stie daca se duce sa-l desfaca de pe agregat. Link spre comentariu
Postări Recomandate