nationalistu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Pe alte meleaguri unii sunt in stare sa-si traga separat alimentare pentru jucariile lor... https://www.youtube.com/watch?v=XJJy6VJvSCk Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 .ai bine si-ar face eoliene Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Eu ma gandeam la un generator ordinar pe benzina. Cu bani putini ai propria alimentare "curata", fara parazitii din retea. Evident trebuie sa locuiesti la curte. Editat Septembrie 17, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Sau niste perfuzii in cap ar fi extraordinar ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Daca judecați astfel , puteți să-i jigniți și pe cei cu alte pasiuni , spre exemplu pe cei " bolnavi " cu pescuitul sau cu tuningul auto . De ce îi discriminați doar pe audiofili ? Sper că ați remarcat ironia . Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 La-as ironiza si pe un pescar care și face balta orientată după o anumită constelație de ex. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Pai sa stiti ca si pescarii au luat-o razna; eu sunt pescar de 35 de ani si dau cu lanseta de 5m fara mulineta. intotdeauna. Prietenii mei din copilarie, colegi pescari si ei, de vreo 2 ani ma iau in suturi ca ; daca nu pescuiesti cu bete, nailon, plute, carlige etc, de firma nu esti pescar:)))))))) desi eu prind mai mult decat ei. Toata ziua se uita la canalul ala unguresc de vanatoare si pescuit si apoi pun in aplicare ceea ce vad acolo:))) adica potop de bani dati pe scule scumpe si tolba goala apoi. Ah, am uitat ultima strigare este ca doar la baltile unde platesti maxim de bani se merge la pescuit; restul sunt de kko Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=56ymbLl1wrk Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Eu cred ca majoritatea celor care asculta muzica (nu o tin numai de ambient) sunt audiofili in felul lor. Au sculele lor, reglajele lor, asculta muzica din diverse motive, specifice fiecaruia, etc. Daca vorbim de extremism, apoi si printre "initiatii avansati", dar si printre cei carora le place orice gâjâială, sunt toti o apa s-un pamant. Cei care sunt intre cele 2 extreme sunt cei care merg mai departe. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Sa-ti tragi propria retea electrica cu medii si transformator si toate cele in ograda doar de dragul de a asculta muzica mi se pare culmea AUDIOPROSTIEI! Pe bune, n-ai cum sa fii sanatos la mansarda si sa faci asta... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Multi care fac asta sunt habarnisti dpdv tehnic. Citesc tot felul de forumuri si asculta povesti de dealer, dar ei sunt incapabili sa duca un proiect cap-coada la final. Cumpara acolo ceva scump si automat se simt superiori si incep sa propovaduiasca mai departe tampenii. Vorbesc de curent murdar sau curat, dar unul nu a pus mana sa masoare ceva, dar l-a evaluat cu cel mai important instrument, urechea. Dupa ureche, parerea mea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 @sharky Pacat ca nu pot da like. Il meriti din plin. Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Cum e aia o lanseta fara mulineta ? Daca s-ar baza numai pe fraieri si fraiereala sculele adevarate ar fi mult mai ieftine. Misto setup-ul japanului din bucatarie. Berea trebuie sa fie mereu aproape, sau sake, pe urma totul suna magnific. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Aici in Banat i se zice zbici. Termenul oficial cred ca este verga.----------bat telescopic de 5m fara inele. Link spre comentariu
DIYWorks Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Pe alte meleaguri unii sunt in stare sa-si traga separat alimentare pentru jucariile lor... https://www.youtube.com/watch?v=XJJy6VJvSCk Deci e adevarat ca la batranete te tampesti rau de tot.. Link spre comentariu
Postări Recomandate