Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suntem suficient de audiofili ?

Postări Recomandate

Pai sa stiti ca si pescarii au luat-o razna; eu sunt pescar de 35 de ani si dau cu lanseta de 5m fara mulineta. intotdeauna. Prietenii mei din copilarie, colegi pescari si ei, de vreo 2 ani ma iau in suturi ca ; daca nu pescuiesti cu bete, nailon, plute, carlige etc, de firma nu esti pescar:)))))))) desi eu prind mai mult decat ei. Toata ziua se uita la canalul ala unguresc de vanatoare si pescuit si apoi pun in aplicare ceea ce vad acolo:))) adica potop de bani dati pe scule scumpe si tolba goala apoi. Ah, am uitat ultima strigare este ca doar la baltile unde platesti maxim de bani se merge la pescuit; restul sunt de kko

Link spre comentariu

Eu cred ca majoritatea celor care asculta muzica (nu o tin numai de ambient) sunt audiofili in felul lor. Au sculele lor, reglajele lor, asculta muzica din diverse motive, specifice fiecaruia, etc.

Daca vorbim de extremism, apoi si printre "initiatii avansati", dar si printre cei carora le place orice gâjâială, sunt toti o apa s-un pamant.

Cei care sunt intre cele 2 extreme sunt cei care merg mai departe.

Link spre comentariu

Multi care fac asta sunt habarnisti dpdv tehnic.

Citesc tot felul de forumuri si asculta povesti de dealer, dar ei sunt incapabili sa duca un proiect cap-coada la final.

Cumpara acolo ceva scump si automat se simt superiori si incep sa propovaduiasca mai departe tampenii.

Vorbesc de curent murdar sau curat, dar unul nu a pus mana sa masoare ceva, dar l-a evaluat cu cel mai important instrument, urechea.

Dupa ureche, parerea mea.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări