Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometru volum amplituner Technics

norad

Postări Recomandate

Va salut,

Amplitunerul Technics SA-EX100 are in locul potentiometrului motorizat original, un potentiometru logaritmic de 47K (e adaptat cu niste fire).

Cel original avea si prize loudness.

Ce valoare in kiloohmi avea cel original (cod EUWMGB026B15) si unde as putea gasi ?

Presupun ca era logaritmic potentiometrul montat de producator.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

4

• misuraelectronic

2

• adydep

1

• burn.out

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

potentiometrul original are pinii coliniari . in functie de numarul de prize pentru corectii fiziologice existente , poate avea 6 sau 7 sau 8 pini . evident , nu intra in discutie pinii pentru alimentarea motorasului .

nemaiexistind potentiometrul original , este impetuos necesar sa precizati cite gauri sint in pcb-ul original ? 6 , 7 , sau 8 gauri coliniare ?

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor.

Am primit din Iasi, de la un domn amabil, un potentiometru original, nefolosit vreodata.

Multumesc domnului bogdyyyy.

Ar mai fi chestiune minora. Lipseste telecomanda.

Ce tececomanda s-ar potrivi la acest amplificator ?

Merge una universala?

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor.

Am primit din Iasi, de la un domn amabil, un potentiometru original, nefolosit vreodata.

Multumesc domnului bogdyyyy.

Ar mai fi chestiune minora. Lipseste telecomanda.

Ce tececomanda s-ar potrivi la acest amplificator ?

Merge una universala?

Nu e chiar minora chestiunea pentru ca nu se prea potrivesc telecomenzile universale ieftine. (vezi preturile practicate pentru modelul original comunicat).

Eu tin o telecomanda de sistem technics originala pentru a putea invata unele universale care au functia de learning si tot nu se pot substitui toate functiile intr-un mod uzual. Ar mai fi si alte variante dar mai complicate cu programarea unor telecomenzi speciale direct cu coduri citite din cea originala.

Editat de clausnc
Link spre comentariu

Am vazut preturile la telecomanda.

Depaseste valoarea de piata a amplitunerului.

Vazui pe undeva pe net o baza de date in care era trecuta si telecomnada eur642175. Probabil pentru niste telecomenzi programabile.

Cum nu posed asa ceva nu am mai insistat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări