norad Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Va salut, Amplitunerul Technics SA-EX100 are in locul potentiometrului motorizat original, un potentiometru logaritmic de 47K (e adaptat cu niste fire). Cel original avea si prize loudness. Ce valoare in kiloohmi avea cel original (cod EUWMGB026B15) si unde as putea gasi ? Presupun ca era logaritmic potentiometrul montat de producator. Link spre comentariu
burn.out Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 salut , pune-mi o poza te rog , poate te ajut am 2 buc si nu am ce face cu el din pacate sunt de 100k , sau trimite.mi un mes Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 100 Kohm are originalul,si este logaritmic. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 potentiometrul original are pinii coliniari . in functie de numarul de prize pentru corectii fiziologice existente , poate avea 6 sau 7 sau 8 pini . evident , nu intra in discutie pinii pentru alimentarea motorasului . nemaiexistind potentiometrul original , este impetuos necesar sa precizati cite gauri sint in pcb-ul original ? 6 , 7 , sau 8 gauri coliniare ? Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Potentiometrul original avea 8 pini. Am pus poze cu placa si cu pcb-ul din manualul de service. https://imgur.com/a/6PXq8 Tind sa cred ca arata la fel ca cel din postul #3. Un site nemtesc indica faptul ca ar fi de 100K. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Sanatate permanenta ! Are 8 pini (un pad e liber) , prize loudness , 50K log.Nu stiu la ce tensiune se alimenta motorasul.Daca te intereseaza da un mesaj. Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Va multumesc tuturor. Am primit din Iasi, de la un domn amabil, un potentiometru original, nefolosit vreodata. Multumesc domnului bogdyyyy. Ar mai fi chestiune minora. Lipseste telecomanda. Ce tececomanda s-ar potrivi la acest amplificator ? Merge una universala? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 telecomanda originala pentru acest amplituner se numeste eur642175 . Link spre comentariu
clausnc Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 (editat) Va multumesc tuturor. Am primit din Iasi, de la un domn amabil, un potentiometru original, nefolosit vreodata. Multumesc domnului bogdyyyy. Ar mai fi chestiune minora. Lipseste telecomanda. Ce tececomanda s-ar potrivi la acest amplificator ? Merge una universala? Nu e chiar minora chestiunea pentru ca nu se prea potrivesc telecomenzile universale ieftine. (vezi preturile practicate pentru modelul original comunicat). Eu tin o telecomanda de sistem technics originala pentru a putea invata unele universale care au functia de learning si tot nu se pot substitui toate functiile intr-un mod uzual. Ar mai fi si alte variante dar mai complicate cu programarea unor telecomenzi speciale direct cu coduri citite din cea originala. Editat Octombrie 13, 2017 de clausnc Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Am vazut preturile la telecomanda. Depaseste valoarea de piata a amplitunerului. Vazui pe undeva pe net o baza de date in care era trecuta si telecomnada eur642175. Probabil pentru niste telecomenzi programabile. Cum nu posed asa ceva nu am mai insistat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum