blazeu Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Nu asta e problema, ci faptul ca fiind cald il va tine inchis permanent, si se intepeneste pistonasul in pozitia inchis. Mai sus am descris ce am facut in apartament, dar am echipat si casa (mare!) de la marginea orasului cu robineti termostatati (robinetii <originali> erau intepeniti iremediabil dupa doua ierni). Pe una din coloanele spre nord, pe capat am 2 radiatoare in paralel, iar unul din ele a ramas pe robinet clasic. Dup-aia am inceput sa instalez si robineti de retur, astia permit interventie/demontare pe radiatoare fara a opri/goli instalatia, destul de important in caz de probleme iarna.... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Un termostat ambiental programabil, rezolva problemea, robinetilor termostatati. L-ai reglat la temperatura dorita si gata . Nu se blocheaza nimic, nu curge pe niciunde. Eu, termostat programabil am si nu mi-a facut probleme. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Pai si asta-i programabil, invarti de rozeta! Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 (editat) Eu am rezolvat mai elegant cu robineții termostatați si cerințele diferite de căldură in fiecare cameră. Am cumpărat actuatoare ca cele ce se instalează pe circuitele încălzirii în pardoseală și am instalat câte unul pe capul robinetului fără partea cu butoiașul cu gaz. Am instalat în fiecare cameră un termostat de ambient ce comandă actuatorul. Asa reglez temp diferite in camerele din apartament. Atenție cu filetele Trebuiesc a se potrivi cu robineții ce îi aveți deja. Editat Februarie 28, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum