lukeme Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Florin, ai dreptate. Eu ma refeream strict la ce se poate face cu aparatul radio pe care il are. Editat Septembrie 16, 2017 de lukeme Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Poate mi-a scapat mie,dar ce aparat a zis ca are (acum) ? Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 CD player cu radio LG, eu asa am inteles. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Asta e modelul https://www.google.ro/search?q=lg+lpc-lm530a&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEt7nt0KrWAhWKK5oKHWSADm0Q_AUICigB&biw=1543&bih=825#imgrc=CohA1VJ1jdyU9M: Acum vad ca se gaseste chiar si schema lui https://elektrotanya.com/lg_lpc-lm530a_sm.pdf/download.html Editat Septembrie 16, 2017 de maxente Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 JESUS! Nu credeam ca mai exista in Romania cineva in afara de mine sa foloseasca tot la bucatarie, asemenea pocnitoare(LG LM-530A)! Stati linistit, nu se aude asa din cauza ca locuiti in Corabia, asa e zdreanta asta de aparat...mi-a scos peri albi, nici nu pot sa-l arunc ca e un cadou primit de doamna, altfel ii faceam vant la ghena instant. Nu va mai chinuiti, aruncati janghila in Dunare fara mila...cocotat pe frigider, cu antena complet scoasa, abia prinde Radio Romanic pe 101,9 MHz seara, are nebuneli, doar trecut pe mono se mai intelege ceva-tuner de rahat! Cautati un Panasonic nou, nu vintage, ca la alea vechi, desi foarte bune pe AM, tunerul FM e imbatranit, filtrul pe 10,7 MHz obosit, etc. Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Am si eu ceva asemanator si merge jalnic in FM. Un radio de buzunar cu CXA 1691 (Sony) receptioneaza perfect cu antena pliata ceea ce celalalt deabia "prinde" cu antena complet extinsa. D'aia ziceam ca sensibilitatea aparatului conteaza, din proprie experienta... Si am semnal puternic pe aproape toate posturile, cu exceptia celor care ma intereseaza: Rock FM si RFI... Editat Septembrie 16, 2017 de lukeme Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Cu un smartphone din clasa media, pozitionat exact in acelasi loc, se aude cristal, cu hahalera aia de LG doar gâjâială si fasaituri la anumite ore. Apropo, are cineva butoanele de plastic albastru pentru răgălia asta, LM-530A ?! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 De ce,vrei sa-l arunci complet? N-am pretentia ca am vazut multe modele de ,,boombox,, dar cate am vazut, nici unul nu excela pe radio...accentul se pune pe final si difuzoare. Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Da, chiar ma gandeam sa ii sugerez lui Maxente. Un telefon ieftin, dar am observat ca majoritatea au sensibilitatea foarte buna in FM, si semnalul audio bagat in "scula actuala" . Ieftin si bun. Editat Septembrie 16, 2017 de lukeme Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Cu aparate de genul "boombox" nu poti avea pretentia unei auditii decente in conditii dificile de receptie. Daca ramai setat pe ideea receptiei clasice in eter, un tuner vintage din anii '80 plus antena corespunzatoare (despre care am scris) sunt singurele solutii viabile. Daca nu ... avem internet plus alte gadget-uri moderne Editat Septembrie 16, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Corect, rar vezi un boombox care sa stea bine pe radio...exista si exceptii-acum doua zile mi-a ajuns asta: https://999.md/ro/37815551 Fenomenal pe TV, nu cred ca exista vreun TV de dimensiuni normale cu asemenea sensibilitate si usurinta de cautare a posturilor Tv -pe radio e mediocru, dar deloc de dispretuit! Nici asta nu sta deloc rau, in orice caz de 10X mai bine decat pocnitoarea aia de LG -LM530A... https://www.olx.ro/oferta/tv-portabil-32cm-12v-auto-radio-casetofon-ID9bCKr.html#2571a251ed Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Cu un smartphone din clasa media, pozitionat exact in acelasi loc, se aude cristal, cu hahalera aia de LG doar gâjâială si fasaituri la anumite ore. Apropo, are cineva butoanele de plastic albastru pentru răgălia asta, LM-530A ?! ''din clasa ..medie...'' adica de la cati euroi consideri ca esti in pas cu moda ?? Nu e necesar sa faci reclma dar ma intreb ce ''spart-fonuri'' sunteti dispusi sa le cumparati copiilor/nepotilor etc..?? ATETIE..daca aveti o fata/domnisoara...telefoanele trebuie sa fie asortate...sa fie''cool'' ! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Imi cer scuze pentru offtopic: morocanosul, In "pas cu moda" esti de la cateva sute de euro bune in sus (>500E?). Daca esti si fan "mar" atunci trebuie sa te gandesti daca iti poti continua viata fara un rinichi. Un telefon din clasa medie inseamna unu la 400-800 lei ce nu se blocheaza / restarteaza cum fac unele mizerii oferite moca, la reinoirea abonamentului, de providerul meu de internet (nume identic cu cel al standardului de transmisie a informatiei digitale pe UUS FM) Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2017 M-am gandit la un moment dat si la varianta asta cu telefon. Un telefon acer cu android 4.2.3 as avea eu si l-as putea conecta la wi-fi apoi sa iau streamu de pe internet, dar ma complic in sensul ca trebuie sa umblu in panarama aia de radio-cas LG sa ii fac mufa pentru intrare semnal ca nu are asa ceva. Deci trebuie sa ma bag in selectorul de surse al aparatului plus ca trebuie sa alimentez cumva si telefonul sa nu moara bateria etc. Ar mai fi varianta aparatului de radio cu wi-fi in el (plus DAB daca are, chiar daca nu o sa prind curand pe el), dar cam scumpe si alea. Si in final, mi-am adus aminte ca l-am rugat pe un prieten o data cand dezmembra o masina, sa imi dea mie amplificatorul de antena de la aparatul masinii. O sa incerc sa vad daca amplificatorul ala are vreun efect. Fac niste poze cand am timp sa va arat despre ce e vorba Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Da, e o idee buna... majoreaza sensibilitatea... florin, ce parere ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate