Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărturia candidă a unei femei asistate social de statul român: „Mă mai culc cu un bărbat, mai fac un copil şi mănânc la cantină“

Postări Recomandate

Sa vedem ce vor mai zice dreptacii cand toate muncile vor fi facute de roboti si oamenii vor fi asistati social, vor lenevi in fata televizorului si a PC-ului. De cine se vor mai lua ? Ca ei nu muncesc, sunt "cadre de conducere". Dar daca se invarte roata si robotii vor deveni dreptaci, maniosi pe oamenii puturosi si asistati social ?

DACA robotii vor avea ''constiinta'',atunci inseamna ca ceea ce era SF in secolul (abia)trecut,va fi(este)..VIITORUL ! :dans: Vreti sa va stabileasca viitorul niste...''tinichele''? :cadou

Link spre comentariu

Vad ca topicul s-a cam inflamat. Ca de obicei, cand se discuta asemenea subiecte.

Raspund totusi d-lui @PINTI, asa e frumos si civilizat.

Si acolo...in guvern.... nu se poate sa apara un nou Maesal, care sa reglementeze aceste ajutoare?

E greu. Daca apare cumva va fi repede inlaturat. Metode sunt multe in epoca moderna, le cunoastem. Un exemplu ar fi iluminarea feerica a "constiintelor" cu telefoane mobile.

Vedeti dvs, romanismul nu are culoare politica. Poate fi de stanga sau de dreapta dar deranjeaza "vremurile" in egala masura. Asadar raman "suverani" doar cei ce aliniati vremurilor, indiferent de culoare. (Ambele culori contin elemente aliniate sau nealiniate).

Link spre comentariu

Tot FAMILIA va hotara cum si ce .Tinichelele vor fi doar unelte utile .( ca si turma )

DA,ai dreptate..FAGMILIA,termen folosit pt. a desemna un clan mafiot italian unde tacerea este(era) de aur !! :qetrwe

Era unu cu o mustata scurta de avea o pasiunea ascunsa pentru oameni ca astia din film .... mare pacat ca a murit.....

Am asistat prin cineva la o faza cel putin tembela .... o sala de clasa mixta si cu un r si cu rr ... vine o masina de la primarie ong habar nu am de unde a venit cu ajutoare pentru aia cu rr ... haine mancare caiete etc... se pun aia ... rr pe mancat pe imbracat pe chef ce sa mai si restul cu un r stateau si se uitau muti .... aia cu rr sunt numa pramatii .... aia cu r dupa ce ca erau mai saraci si mai vai de steau lor tot ei aveau rezultate bune si isi vedeau de patratica lor .....

Raman crucit de cate idiotenii vad zilnic ...

Ce nu poti intelege?? In curand vin ..alegerile !! :rade: Asa ca,cei care mint(promit) mai mult,vor fi castigatori ! :freaza: Pana cand? Pana peste vreo 2-3 generatii inafara de noi..! :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări