adrian_pic Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Filozofia de viaţă a oamenilor asistaţi social din Bârlad este încurajată de autorităţile locale, care le oferă pe tavă, fără a-i trimite la muncă, tone de alimente, locuinţe şi alte gratuităţi. Condiţia este să aibă copii cât mai mulţi şi să-şi ceară drepturile. https://youtu.be/maW-S4JIfyM Printre femeile romilor beneficiari de ajutoare, aflate la coadă la cantina săracilor, erau şi câteva lidere de grup care dădeau tonul. Liliana Pletosu, cunoscută pentru scandalurile provocate ori de câte ori nu-i convine ceva, şi-a instigat consoartele să-şi arate chiloţii la camere să "aibă ziariştii ce poza". Mai mult, a lansat ameninţări cu moartea şi un tir de înjurături deranjată că mass-media o filmează cum vine cu taxiul să ridice cele peste 70 de kg de carne şi câteva genţi pline cu alte alimente (trei din cei şapte copii ai ei fiind la şcoală). http://adevarul.ro/locale/vaslui/marturia-candida-femei-asistate-social-statul-roman-ma-mai-culc-barbat-mai-fac-copil-mananc-cantina-1_567a9fff37115986c6be38fd/index.html#utm_source=REALITATEA&utm_medium=FB&utm_campaign=POST&utm_content= Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Era unu cu o mustata scurta de avea o pasiunea ascunsa pentru oameni ca astia din film .... mare pacat ca a murit..... Am asistat prin cineva la o faza cel putin tembela .... o sala de clasa mixta si cu un r si cu rr ... vine o masina de la primarie ong habar nu am de unde a venit cu ajutoare pentru aia cu rr ... haine mancare caiete etc... se pun aia ... rr pe mancat pe imbracat pe chef ce sa mai si restul cu un r stateau si se uitau muti .... aia cu rr sunt numa pramatii .... aia cu r dupa ce ca erau mai saraci si mai vai de steau lor tot ei aveau rezultate bune si isi vedeau de patratica lor ..... Raman crucit de cate idiotenii vad zilnic ... Editat Septembrie 15, 2017 de briobit Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Si pe mine ma enerveaza la culme filozofiile de viata ale unor etnii conlocuitoare, care constau in "fentarea" sistemului si trai prin nemunca. Daca ar depinde de mine, i-as duce cu forta "la canal", ori la alte obiective actuale de interes national. Asta nu are nicio legatura cu ideea de protectie sociala in adevaratul sens al cuvantului, adica pentru cine merita intr-adevar acea protectie. Oare astia de mai jos or fi tampiti ? http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Integrare/Suedia.pdf ... as zice ca nu, sta marturie nivelul lor de trai. Asadar nu ideea de protectie sociala trebuie combatuta (banuiesc ca asta se doreste in acest topic), ci modul de aplicare a ei. Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Dupa cate imi aduc aminte, mai dadea si din mana, violent, cand vorbea. Din acest punct de vedere si eu il regret. ....Nu ca dadea numai din mana. Un an si scapam de ei. Ar mai fi fost si un Maresal de pe la noi. Pacat si de el. Era bun acolo unde era si ce facea......facea. Editat Septembrie 15, 2017 de PINTI Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Sa vedem ce vor mai zice dreptacii cand toate muncile vor fi facute de roboti si oamenii vor fi asistati social, vor lenevi in fata televizorului si a PC-ului. De cine se vor mai lua ? Ca ei nu muncesc, sunt "cadre de conducere". Dar daca se invarte roata si robotii vor deveni dreptaci, maniosi pe oamenii puturosi si asistati social ? Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Pacat...dupa 89 trebuia ca bataia trebuia sa fie la ordinea zilei din partea fortelor de ordine,si condamnare la ocna nu azil-puscarie unde unii traiesc mai bine ca,acasa.Mai trebuie sa treaca 50...100 ani si poate poate ne vom civiliza si noi. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Maresalu' a fost bun la vremea lui. A scos tara dintr-un impas greu, generat de un monarh alogen incompetent m,anipulat si frustrat. In fine, chestiuni istorice, greu de comentat azi. Prietenii stiu "de ce". Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Este promovare guvernamentala a celor cu doi , sprijinita din exterior cu scopul evident de a batjocori ROMANII. TRADARE se numeste si pentru asta ,rusii au inventat si folosit cu succes singura metoda eficienta de combatere . Restul s-a cam spus . IN ACESTE ZILE ASISTAM LA ALTA TRADARE A CELOR CARE AU FOST ALESI SA NE REPREZINTE . Asistenta sociala are drept scop orientarea voturilor unor anumite categorii sociale si etnice catre cei care dau aceste pomeni din banii statului si fac si codul muncii .Aceste categorii au votat intotdeuna la ordin , nu au avut opinie de grup sau altfel de orientare . IRONIE IN ROMANIA ? Realitate oficiala . Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Maresalu' a fost bun la vremea lui. A scos tara dintr-un impas greu, generat de un monarh alogen incompetent m,anipulat si frustrat. In fine, chestiuni istorice, greu de comentat azi. Prietenii stiu "de ce". Si acolo...in guvern.... nu se poate sa apara un nou Maesal, care sa reglementeze aceste ajutoare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) In FAMILIE se intra pe criterii deja binecunoscute ,de la alte familii cu vechime . Editat Septembrie 15, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Ba esti prost? Ba esti nebun? Ce treaba am eu cu FAMILIA ??? Sunt cateva expresii din serialul " Las Fierbinti" Editat Septembrie 15, 2017 de PINTI Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 In FAMILIE se intra pe criterii deja binecunoscute ,de la alte familii cu vechime . Foarte trist dar foarte adevarat. De aceea tot timpul noi vom alege DOAR dintre cei pe care n'ii propun tot timpul ei. Nu-i mare scofata daca iese X sau Y pentru ca si X si Y sunt din FAMILIE> Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Vorbeam de aparatia maresalului in guvern DACA INTELEGI GREU , ESTI CU BACHUS NU E VINA MEA ,sau crezi ca vei ajunge maresal te inseli. NU a spus nimeni ca vei ajunge sau incerci sa ajungi maresal. Ia cere scuze pentru jignire . Eu cred ca esti beat si ce ai spus tu mai sus , dar si intelegi greu. Si inca ceva :ESTI DEPARTE TARE de FAMILIE . Editat Septembrie 15, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Ba esti prost? Ba esti nebun? Ce treaba am eu cu FAMILIA ??? Probleme Gogule???? Ai nevoie sa stai la "racoare" ceva timp ca sa iti revizuiesti limbajul? P.S. Sprer ca nu esti un acoperit cu sarcina de a face flame ca sa se inchida subiectul. Editat Septembrie 15, 2017 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Cu jignirea cum ramane ? UPSSSSSSSSSS! Si acolo...in guvern.... nu se poate sa apara un nou Maesal, care sa reglementeze aceste ajutoare? Editat Septembrie 15, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate