Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Va salut, Am luat 2 ventilatoare de pc cu 3 fire. Stiu ca 2 sunt pentru alimentare si unul cred ca e cel care citeste turatia. Dupa culori as spune ca ground-ul e pe negru si +12v e galbenul. Vreau sa il alimentez in afara calculatorului si nu mai desfac sa masor pe placa de baza cum e alimentarea. Voi ce spuneti, am dreptate? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Eu as crede ca negru este minusul si verdele este plusul , daca ai un transformator de 12v cu tensiune continua poti sa incerci ca nu se intimpla absolut nimic daca se inverseaza polaritatea Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Am cu ce sa ii dau 12v. Stiu ca nu se intampla nimic daca pun invers. Nu stiu ce se intampla daca bag ceva curent prin al 3-lea fir, intr-un sens sau altul. Pot sa gresesc. Editat Septembrie 15, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Nu stie nimeni exact? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Am cu ce sa ii dau 12v. Stiu ca nu se intampla nimic daca pun invers. Nu stiu ce se intampla daca bag ceva curent prin al 3-lea fir, intr-un sens sau altul. Pot sa gresesc. Chiar daca bagi 12v pe la 3 fir tot nimic nu se intimpla , eu am probat si stiu Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Cred ca asta o fi si la mine. https://goo.gl/images/UVh92K Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 (editat) Da, intuiam bine. Negru si galben sunt si la mine. Am gasit vechiul ventilator si producatorul mi-a crimpat si 2 capete de 5 cm in caz ca vreau sa il leg undeva fara sa ii tai conectorul. Multumesc Florin pentru ajutor. Sper ca va fi util si altor colegi pinningul. Daca vreti o recomandare serioasa de cooler silentios, gasiti aici datele. E ceva mai deosebit, de aceea am intrebat inainte sa il alimentez. https://www.arctic.ac/eu_en/f12-silent.html Editat Septembrie 16, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum