Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver 64 biti geforce go! 7300

Blind

Inca un topic fara raspuns?  

5 membri au votat

1. 1. Inca un topic fara raspuns?

• Da
      3
    • Nu
      2

Postări Recomandate

In speranta ca nu voi deschide inca un topic la care sa imi raspund singur sau sa nu primesc nici un raspuns (nici macar din partea mea :smt003 ) vin cu urmatoarea intrebare:Unde pot gasi un driver pentru o placa video Geforce GO 7300 pentru windows, versiunea pentru 64 biti? (ca e xp, ca e vista...nu ma intereseaza, desi as prefera xp-ul)Placa video este de laptop, driverele pentru versiunea desktop nu se potrivesc, asta avand implementate functii suplimentare precum economia de energie.Cele pentru versiunile de windows pe 32 de biti nu functioneaza.Am tot cautat pe net pe diverse forumuri, insa nu am reusit sa gasesc pentru modelul asta (altele erau incluse, asta nu :smt012 )So..any help :confuz1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

5

• MifTy

3

• Yo4You

1

• fulmoon

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

presupun că aţi căutat pe pagina nvidia... eh?? :P

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html

văd că doar cele de laptop (seria geforce go) sunt pe 32 de biţi, toate celelalte serii au şi drivere de 64 de biţi... până la seria 3 (aka geforce 3 şi mai mici).

mai interesant e că drivere de linux pe 64 de biţi sunt pentru toate seriile de chipseturi nvidia, cu excepţia riva128...

morala: treceţi pe linux!!! :snakeman:

Link spre comentariu

Specifica brand-ul si seria laptop-ului.Placile video nu sunt standard, chiar daca au la baza un chip de la nvidia.Cu atat mai mult cele de laptop.Exemplu, unele placi ASUS care nu dau randament cu driverele standard dat fiind controller-ul specific si BIOS-ul special pentru OEM.

Link spre comentariu

Packard bell MX65-203, placa are 64MB proprii iar restul este turbocache pana la 512mb din ram. Configuratia completa se gaseste aici http://support.packardbell.com/global/i ... 161&g=1400

Am intrat pe situl nvidia...degeaba, ce am nevoie nu am gasit.

La support la packard bell...doar drivere pentru versiuni win pe 32 biti.

Windows XP/2000 32-bit – GeForce Go 7800/7900 Series

repet, am geforce go! seria 7300

Am incercat acum ceva timp si niste versiuni mai vechi de drivere pe 64 biti facute de echipa de pe http://www.laptopvideo2go.com insa nu au mers. S-ar putea sa fi lansat si o versiune care de data asta sa mearga...insa sunt in restructurare si nu poate fi tras nici un driver.

http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=13250

Din nefericire pentru versiunile GO! ale placilor nvidia acolo nu au drivere...

Link spre comentariu

blind eşti sigur ca GeforceGO e seria 7 de chipseturi nvidia?? (pe pagina nvidia nu par să fie la fel!!!)dacă da... nu bag mâna în foc, dar ar putea merge driverele oficiale de 64 bit pentru seria 7.însă... cum a spus şi fullmoon: chipseturile video destinate laptopurilor sunt oricum, numai standard nu!!!deci, daca nici producătorul leptocului nu oferă, slabe şanse să existe 3-rd party funcţionale... deci pui driverele alea dp forumul pomenit de tine pe riscul tău!!!

Link spre comentariu

Daca altora le-a mers...la mine de ce nu ar functiona?Ce se poate intampla rau daca nu functioneaza? Absolut nimic...Plus ca este in garantie inca un an si putin peste jumatate (nu cumperi niste ddr2-uri de 512mb? tot de la el sunt :weedman: )

Link spre comentariu

Si am revenit...smecheria functioneaza. Pe scurt, precum scrie pe coispe mii de pagini in linkurile de mai sus, tragi driverul de la ei de pe site (care nu este altceva decat driverul original de pe situl nvidia) apoi un mooded inf, adica driverul propriu-zis, pe care il suprascrii in directorul in care ai dezarhivat driverul, pentru ca altfel driverul impreuna cu utilitatile nu va dori sa se lase instalat.Acum incepe partea frumoasa...cautarea restului de drivere, pentru webcam, cardreader etc (audio, wireless si chipset se gasesc usor pe situl intel...sa vedem daca vor si functiona)

şi leptoc n-am, aşa că...

Pai ia-ti mai repede unul care sa suporte ddr2, de preferinta fara memorie, ca sa am eu cui sa le vand p-astea :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări