Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung LE32M87BD dungi colorate verticale

son

Postări Recomandate

Buna seara , am acest defect identic cu cel de aici https://www.elforum.info/topic/73847-samsung-le32m86bdxxeh/?hl=%2Bsamsung+%2Bdungi+%2Bverticale&do=findComment&comment=1206056

am schimbat c6108 frc imagine a fost ok dar cu dungi colorate verticale...t-con T315XW02 VF si cele 2 placi mb BN41-00899A-MP1.0 ; urmata pe calea de semnal video de BN41-00895A cea cu condul c6108 frc.......am masurat tensiunile pe t-con sunt ok .....daca a reparat cineva defectul asta si ma poate sfatui...multumesc anticipat

atasez si foto..una este fara semnal tv , iar celelalte 2 cu semnal..dungile apar si dispar regulat ca o perdea peste imagine..

post-177168-0-73513100-1505490438_thumb.jpg

post-177168-0-98177100-1505490446_thumb.jpg

post-177168-0-27884000-1505490458_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• son

2

• paull00

1

• ovidiuiosif

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna seara si scuze ptr. intarzierea raspunsului....multumesc ptr. sfaturi , am curatat contactele si am schimbat si c-urile dar inca am liniute mai subtiri dar totusi se vad ..mai testez........o seara buna tuturor..

Link spre comentariu

Buna seara , am acest defect identic cu cel de aici https://www.elforum.info/topic/73847-samsung-le32m86bdxxeh/?hl=%2Bsamsung+%2Bdungi+%2Bverticale&do=findComment&comment=1206056

am schimbat c6108 frc imagine a fost ok dar cu dungi colorate verticale...t-con T315XW02 VF si cele 2 placi mb BN41-00899A-MP1.0 ; urmata pe calea de semnal video de BN41-00895A cea cu condul c6108 frc.......am masurat tensiunile pe t-con sunt ok .....daca a reparat cineva defectul asta si ma poate sfatui...multumesc anticipat

atasez si foto..una este fara semnal tv , iar celelalte 2 cu semnal..dungile apar si dispar regulat ca o perdea peste imagine..

Am avut astfel de, defecte asemanatoare(3 TV-URI), schimbat toate c-urile de pe digitala si facut reflow la chipurile BGA, dar fara rezultat, am aflat pina la urma ce este defect, chipurile BGA defecte(scaler sau procesor, conexiunile compromise dintre pastila si pcb-ul chipului), multumesc pe aceasta cale colegului Koko, sa rezolvat prin schimbarea placi, am dedus ca, colegul Koko are dreptate, pentru ca prin reflow sa accentuat mai rau defectul........este un topic deschis de mine pe aceasta tema, exact cu aceasta placa, pe acest forum.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări