maxente Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Cand va vad eu cum va speriati de tehnologie noua, sau cum avanseaza tehnologia, parca sunteti babe din alea de se duc dimineata la 5 la tămâiat ! Aoleoooo maică, a ieșit dracu pe străzi !!! Culmea, voi astia care sunteti speriati, mai si practicati electronica Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 (editat) Ba chiar eu ma joc, numai shootere si evident 3D pe monitor de 165Hz. Senzatia e sublima. Merit genul asta de relaxare la cit am tot muncit in anii astia. O sa scot SSD ala de la vinzare. Cred ca cel mai ieftin pentru Dudica e sa ia un HDD extern USB 3.0. Este 229 lei de 1TB. Daca se condidera reclama, Vali, poti edita postarea mea. http://www.cel.ro/hard-disk-uri-externe/hdd-extern-wd-elements-portable-1tb-2.5-usb-3.0-black-pMCEyNjcm-l/ Editat Octombrie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Dudi, dacă dai chiar tot din casă, să nu te miri că devine un subiect de bâză pentru unii......am șters tot de la lista cu fișiere, dar răul a fost făcut oricum.Încearcă să fii mai atent ce postezi pe viitor. Link spre comentariu
Postări Recomandate