Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa faci sa nu pierzi niciodata datele de pe HDD

Postări Recomandate

8 hours ago, validae said:

Se pare că viteza SSD-urilor vine cu un anumit cost.Au viață mai scurtă decât a HDD-urilor cu disc dur....

Deocamdata hardurile SSD (cu memorii flash MLC si TLC) sunt doar pentru a rula sistemul de operare, de asta se si prefera, ca au viteze de rulare cu mult mai mari decat hardurile mecanice

Din ce am citit, pentru stocare vor intra cu putere hardurile SSD cu memorii QLC. https://www.pcgamesn.com/qlc-nand-ssd-production-2018-toshiba-sandisk

Cat vor putea rezista datele si pe astea ramane de vazut. Oricum tehnologia avanseaza rapid, cine stie ce o sa mai apara in viitorul apropiat. Tot in linku de mai sus scrie ca Western Digital isi inchide o fabrica de harduri mecanice si se indreapta catre SSD.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Un alt topic făcut degeaba de cineva care s-a hotărît demult ce vrea să-și cumpere dar vrea ca noi ceilalți să-i spunem sa cumpere acel lucru ca apoi sa aibă pe cine da vina. 

NU!!! Aceea este cea mai proasta varianta, sa ai doua unități de stocare pe un laptop și ambele sa fie SSD. 

Link spre comentariu
20 hours ago, modoran said:

Curios cum pomenesti de m-disc si de unitati optice LG ca sunt proaste, pai nu stii ca mai toate unitatile optice LG suporta m-disc ? Doar standardul e inventat chiar de ei

Nope, standardul M-Disc a fost creat de Milleniata Inc., LG Philips au fost intr-adevar primii producatori de unitati opticeM-disc, dar firma care si-a legat numele de standardul M-Disc a fost Verbatim, iar producatorul celor mai bune unitati optice compatibile M-Disc, e Lite-On.

Link spre comentariu

Adica sa scrii de 60 de ori cate 250 de gb vs 120:nebunrau:, parca nu stai bine cu banii, au inceput sa iti faca cu ochii astea, deja te ispitesc!? Eu am ceva ieftin si nu am probleme, si apropo desi se zicea ca defragmentarea face rau la ssd defapt e mai rau daca nu ii faci (folosesc oo defrag) :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări