MaxSteel Postat Iunie 1, 2007 Partajează Postat Iunie 1, 2007 Salut!Am schimbat fisele de la bujii recent si de atunci a inceput sa apara un tacanit(nu stiu cum sa-l descriu dar cred ca stiti voi despre ce vorba).Sincer sa fiu, nu as vrea sa cumpar alte fise si in afara de asta am au auzit ca se monteaza un condensator la alternator sau pe la bobina de aprindere(dupa alta sursa :smt005 ).Spuneti-mi si mie despre ce fel de condensator este vorba, unde se monteaza exact si daca se gaseste la magazinele de piese auto sau la magazinele de piese electronice.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 2, 2007 Partajează Postat Iunie 2, 2007 urgent urgent, da' putei folosi functia de cautare de pe forum (SEARCH) si te ducea la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... parazitare :yawinkle: bun, dar e clar ca ai luat niste fise proaste, asa ca degeaba faci superfiltre daca nu elimini cauza... OBS: se inchide ca ai cerut acelasi lucru in topic-ul care ti l-am indicat si nu ai binevoit sa te uiti in link-ul cum ai putea sa elimini parazitii..plucs ca e clar ca-ti trebuie alte fise da' tu esti capos si nu vrei sa iei alte fise si vrei o superschema sa elimine parazitii... Link spre comentariu
Postări Recomandate