Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kenwood KDC-5051U Player auto.

pop_ady44

Postări Recomandate

Am primit acest Player auto dupa ce un ”meserias„ a bagat 12 volti + pe un canal de iesire .

Aparea scris Protect si se oprea . el a insistat si la un moment dat sa oprit .

Acuma el scoate sunet pe iesirile de semnal pentru statie dar pe etajul final nimic .

Am schimbat integratul dar degeaba.

Cand am pus finalul a crapat o dioda de langa mufa de conectare a fetei .

Am masurat tensiunea pe pini integratului dar nu potrivesc 2 tensiuni una este 5 volti in loc de 3,3 si una este 4,1 in loc de 5,1 .

https://elektrotanya.com/kenwood_kdc-448u_kdc-5051u_kdc-5751sd_kdc-bt51u_kdc-bt848u_kdc-u6049_kdc-u6049l_kdc-u7049bt_kdc-u7049btl_kdc-x595_kdc-x895.pdf/download.html

de aici putem lua schema.

Multumesc anticipat.

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

5

• modoran

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Ok o sa vad ce gasesc pe aici prin Budapesta daca nu luni o sa il rezolv eu in Romania .

Nu vrea .Posibil sa fie finalu defect si asta . ori sa busit si alceva odata cu vechiul final.

Pe intrarile lui am sunet dar cam atat .

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Ca sa mearga finalul ala trebuie sa ai 1 logic pe pinii de MUTE si st-by, alimentare corecta si iesirile sa nu fie in scurt ( sa ai 6V pe iesiri ). Daca o conditie nu-i indeplinita finalul nu "canta".

Posibil si finalul "stift", monteaza-i un TDA7386, 7388, 7560, etc atentie la pinul 1 si pinul 25 al noului integrat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări