aygun Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Salutare tuturor. Am un prieten ce are de pus 6 boxe suspendate in vreo trei incaperi . Ideea este sa fie ok ca fidelitate - putere undeva intre 10-30 pina in 50Watti si un design fie sferic fie pot dub diferite forme suspendate. Ce recomandati ? De asemenea ce amplificator recomandati? Suma disponibila cam 1000 EURO maxim . Multumiri! Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Pt ce scop ? Muzica, ambiental, restaurant, sala fitness, biserica, sali de discutii ? Fiecare au cerinte relativ diferite. Oricum cu boxe suspendate nu va fi bas, dar poate nici nu se cere. Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 El vrea muzica ambientala in fiecare camera insa stereofonica. Asadar , incintele sa fie suspendate cumva pe diagonala incaperii. Are de asigurat sonorizarea in doua incaperi , (aici stereo ) , bar ( un canal monofonic ) si toaleta , tot un canal mono . Nu vrea ceva de genul dedeman sau hoteluri ci ceva un pic mai puternic si de o fidelitate mai ridicata. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Partea cu fidelitatea o sa iasa ceva mai bine decat la magazine prn folosirera unor dif. mai bune dar imaginea stereofonica nu prea. Dupa parerea mea este foarte greu de construit DIY incinte sferice, si probabil foarte scump (mesteri, sablon, finisare, etc). Daca se doreste musai asa ceva se pot cauta modele de la Bose saul altii (vezi spherical speakers pe google) Daca se alege o solutie DIY si nu sunt probleme de mediu (umezeala, diferente termice f mari) se pot folosi f bine difuzoare clasice, ideal niste FR-uri. Au si spl mare (vor folosi o putere electrica mica), si nici nu necesita filtre. In sali si la bar merg dif. bunisoare, dar la buda se pot folosi 1-2 dif mai ieftine, evident. Pt sfaturi detaliate ar trebui schita spatiilor (3D) cu tot cu amplasarea mobilierului. Pt asta mai bine vb cu Nomikos. Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Am recomandat asa ceva : http://www.hifigear.co.uk/apart-sph20-pendant-sphere-speaker.html sau http://www.outdoorspeakerdepot.com/pendant-speaker-6-5inch-pc690.html Dar ce amplif sa ii recomand. O marca , ceva . JBL , JVC , Sony , Panasonic ,....... Ca nu se vrea nici putere super mare . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Al doilea model seamana a fi difuzor de linie la 100v cu traf . Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Orice amp. sh cat de cat bunisor, dar atentie, ar trebui 2 ampuri. Am vazut ca sunt destule chiar sub 200 lei. Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Cam asa se vrea a fi totul. Editat Septembrie 15, 2017 de aygun Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Repet recomadarea - discutati cu Nomikos. El este arhitect si mai in masura sa sugereze incinte integrate in decor pe gustul fiecaruia. (Este moderator la Acustica.) Si imi permit sa repet si a doua recomandare - folositi 2 sau 3 amplificatoare - prezinta avantajul realizarii unui control independent al fiecarei camere, plus o redundanta sporita (se strica unul, se trec boxele pe iesirea B al celuilalt). Mai mult chiar, fiecare va vedea la iesire 8 ohmi, deci va lucra mult mai lejer chiar daca va fi dat tare. Pt grupul sanitar se pot folosi fie niste dif. sh. de 16 ohmi (de la televizoare mai vechi) montate in tavan, fie orice dif. legate la un radio auto - folosit ca amplificator. Nu va aruncati la amplifuri noi, sunt mai potrivite, mai usor de folosit si chiar mai robuste modele sh ieftine ale unor marci consacrate. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 de ce nu foloseste un receiver cu 6 canale? Link spre comentariu
one Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Domnule in secolul asta sunt difuzoare cu amplificare integrata si cu legatura WiFi. Sonos, Panasonic, Bose etc. Astea sunt perfecte pentru cineva care vrea suspendat si stereo. Link spre comentariu
lutza2 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Face si Polk si inca multi altii, dar sferice, cum se cere, nu fac multi. Eu nu am vazut model de sfera perfecta si suspendata. Faceau pe vremuri romanii doua modele de sonosfere. Cea mai mare avea o sita care completa forma sferica. Cu putina pricepere s-ar putea suspenda. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=T3psVSj1YC8 Cum a spus si colegul One mai sus, s-au schimbat mult lucrurile astazi. Exista dispozitive autonome dar si sincronizabile, care integreaza sursa/amplificare/traductoare, si cu care se rezolva problema wireless, extrem de elegant. Sunt foarte multe, ramane de vazut ce se vrea, in detaliu... Cat despre realizare, credeti-ma ca e foarte simplu sa faci o sfera goala, din mdf. Link spre comentariu
Toader Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Face si Polk si inca multi altii, dar sferice, cum se cere, nu fac multi. Eu nu am vazut model de sfera perfecta si suspendata. Faceau pe vremuri romanii doua modele de sonosfere. Cea mai mare avea o sita care completa forma sferica. Cu putina pricepere s-ar putea suspenda. http://www.eclipse-td.com/us/products/td712zmk2/index.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum