dany_cta Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Unde gasesc placuta asta ? N-am gasit-o prin cataloage si nu stiu ce cod are Link spre comentariu
chas3 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Tnma nv pentru filet 60 si nt pentru trapezoidal. Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Multumesc, se pare ca ebay-ul sta prost la capitolul asta. Link spre comentariu
chas3 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ai o lucrare care cere neaparat modelul asta? Alea ER de exemplu, le gasesti si in targ, sunt comune. Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu prea ma duc prin targ ca nu sunt din Bucuresti. Nu stiu modelul ER, nu am o lucrare specifica doar general pentru filete, m-am plictisit de pilit dintisori in freze. Link spre comentariu
chas3 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Eu foloseam doar ER pentru filetare. Respectiv IR pentru filetare interioara. Daca dai pe ebay ceva de genul er threading insert, gasesti gramada. Suportul pentru ele e si el ieftin. Sa iei 16ER daca vrei filete mai mari, 11ER sunt destul de mici. Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Am inteles, nu vreau alea de strunjit, vreau mai multi dinti si nu ai loc sa montezi mai multe pastile pe o freza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum