Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect imagine LG 42LS3450

stefank

Postări Recomandate

Din pinul 7 lvds select pleaca o rezistenta R4 intr-un punct comun cu o trecere pe partea opusa a modulului si o rezistenta R23 care nu este prezenta in circuit si care ajunge intr-un traseu care are 3,3 volti

Pune strap la R23, adica pinul 7 LVDS sa fie conectat la 3,3v, asta daca deja nu exista 3,3v la pinul 7, orice modificare ai face pe t-con trebuie intrerupt legatura dintre t-con si main board la pinul 7, adica tai firul......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

9

• clony

3

• Tavi

2

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum am gasit in PC un text document in care am trecut rezolvarea la Tv-ul LG la care am schimbat placa dar era pentru alt display...deci prima data am luat flashul 25Q80 de pe placa defecta si l-am pus pe placa noua, aceiasi manifestare, apoi am luat si memoria IC104=24C256 de pe placa defecta si am mutat-o pe placa noua, succes deplin, imagine perfecta si pozitionata corect, in concluzie setarile pentru panel sint in IC104=24C256, fa t-conul la loc cum a fost si rescrie eepromul IC104=24C256

http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/lg/lg_42ls345t_za_ld21c_lc21b/246-1-0-7788

Link spre comentariu

ok , incerc

L.E : Multumesc , imaginea s-a rezolvat dar nu are semnal pe digital doar analogic , cred ca trebuie un dump pentru 24C256 adecvat placii de baza

Editat de stefank
Link spre comentariu

Pai dumpul din link-ul de la rusi e adecvat pentru placa ta sau ai rescris memoria cu alt dump, vezi ca la LG trebuie sa setezi la TARA pe Finlanda ca sa prinda digitale, eu parca asa tin minte.......

Acum am vazut aceiasi placa e cu mai multe variante de Tuner, placa ta ce tuner are......pune un link catre o poza cu placa pe care o ai........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Mainboardul este acela cu tunerul minuscul , modelul posibil sa fie acelasi dar vad ca la rusi este cu 345T iar acesta este 3450 , in varianta cu imagine defectuoasă la resetare alegeam tara Germania si mergea scanarea . Pe undeva in tool option 4 dintre toate tipurile de tuner incercate doar cu unul Sony mergeau programele analogice , posibil ca pun inapoi dumpul vechi să văd tipul de tuner pentru digital. Dumpul l-am luat exact din link , treaba cu Finlanda o stiam si eu dar la primele LCD dotate cu tuner dvb-c

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator nbn

Buna ziua am si eu o problema la un LG 42LS3450 avand mainboard EAX64910001, sursa EAY62713701 T-con 6870C-0401C si panel HC420DUN-SLCP1-11XX

defectul se manifesta ca imaginea fiind albiceoasa, am schimbat modulul t-con si nici un efect (tensiune de alimentare al t-conului este de 11.8v) unde ar purea fi problema?

Va multumesc!

5d120034-bd11-4163-8624-8d66a022e1b8.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări