t-daniel Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Salut. Azi am avut placerea sa primesc de la emag confirmarea comenzii pentru o boxa portabila si ca pot sa o ridic sin showroom Titan. Toate bune si frumoase doar ca eu nu am facut nici o comanda si locuiesc in Craiova. Buuuun, intru in cont si intr-adevar comanda apare plasata la15:36. Ma uit mai atent la istoric si mai vad una prin aprilie. Ambele cu livrare in showroom Titan iar la nr de telefon alt numar. Intru la date personale si surpriza nr meu de telefon era schimbat cu cel din comenzile dubioase. Sun la ei si operatoarea confirma comanda si-mi spune ca a fost facuta tot din respectivul showroom iar dupa ce-i explic problema promite sa anuleze comanda insa dupa cateva minute a aparut ca ridicata. Am facut o sesizare scrisa sa vedem daca raspund insa de tampit ce sunt nu mi-am notat numarul de inregistrare. A mai avut si altcineva parte de astfel de surprize? P.S. Periodic primesc mail-uri de la banci, diverse rezervari, magazine cu care nu am nici o legatura in afara de faptul ca cel care le-a facut are acelasi nume cu mine. Totusi sunt curios cum a comandat din contul meu si in plus mi-a modificat telefonul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ai platit ceva pentru comenzi sau nu ai platit ? Link spre comentariu
t-daniel Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu am platit nimic. Din motive de neincredere nu cumpar decat cu plata ramburs. Singurele comenzi platite online au fost pentru rca dar cred ca o sa renunt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 (editat) Intra in cont si schimba-ti parola, mailul, telefonul... Comenzile alea suspecte cum au fost platite? ramburs sau card? Al tau sau altul strain? Cu ce nume au fost ridicate? Editat Septembrie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
t-daniel Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Parola si telefonul le-am schimbat. Mail nu-l am decat pe ala. De ridicat presupun ca din Titan iar plata nu stiu, probabil cash. Nume prenume, coincidenta identice cu ale mele. Pana acum nu am primit nici un raspuns oficial. Link spre comentariu
Vizitator P3dro Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 (editat) Este o eroare in sistem. Stai linistit, nu iti face nimeni nimic in mod intentionat. De curiozitate,ai sunat la numarul ala de telefon? Editat Septembrie 14, 2017 de P3dro Link spre comentariu
t-daniel Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu am sunat. Link spre comentariu
Postări Recomandate