Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

folie sau panglica Motorola MPx200

raduradu

Postări Recomandate

salutare la toti. Unde gasesc folie sau panglica pentru un motorola MPx200. folia laterala ce merge la ecran, pur si simplu nu mai am lumina la ecranul interior cred ca sa dus folia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raduradu

3

• cniky

1

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator steamroller

Salut, nu te nacaji pt ca nu poti intra la gsmpiese , nu ai pierdut nimic (poate esti mai castigat) , in spatele acelui site (vagazin virtual ) se afla niste tapari... au si piese bune dar daca ai norocul sa-ti trimita ceva ce nu functioneaza sau neconform cu cele vorbite la tel. nu-ti mai vezi banii si ei se fac ca ploua . Cele bune !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator gsmtotal

steamroller

poate tu esti necajit ca nu ai putu intra si tu sau nu ti s s au vandut produse de pe http://www.gsmpiese.ro

acest site lucreaza numai cu service-uri gsm si numai cu oameni seriosi,probabiltu ai fost unul din cei neseriosi sau mai mult nici macar nu lucrezi in domeniu asa ca nu mai incerca tu sa intri sau nu mai informa lumea aiurea pt ca nu rezolvi nimik.Dupa cum ti am spus aceasta firma este cea mai mare din tara si cea mai serioasa,sunt clienti care lucreaza de peste 3 ani cu ei si nu au nici o plangere.(pt cei care inca se chinuie sa repare televizoare pe lampi ca tine sigur nu au nimik de vanzare si nu au cu ce sa te ajute).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări