Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung UE 28H4000AW

morocanosul

Postări Recomandate

In functionare, toate comenzile se executa dar prezinta niste anomalii la display,iluminare neuniforma.post-215890-0-70691300-1505319785_thumb.jpgpost-215890-0-54596000-1505320196_thumb.jpg, LED-uri "obosite"...dysplay ? :nas:

Foto sunt facute cu un tel.mobil mai vechi si in prima imagine se evidentiaza zonele care au luminozitatea normala,restul este mai intunecat cu ceva ! Fondul albastru l-am prins pe un program care nu emitea atunci dar a doua imagine spune totul ! Cand am facut foto,back-light-60%,contrast-85%,luminozitate-55%! Ore de functionare aprox.16 000(+/- 5-10%).Pareri? :nas: :jytuiyu Desi a doua foto pare neclara,imaginile sunt clare fara .."paraziti" !

Editat de morocanosul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

5

• Tavi

3

• orgasmo

3

• clony

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

seria 4000 e low low low quality

Nu aveam de unde sa stiu in 2014,era ceva mai...nou,m-am lasat luat de valul Samsung deoarece am folosit produse Samsung si am fost multumit de ele ! :da Acum ce vroiati sa fac? Sa iau cate un exemplar de la fiecare producator? Daca intreb pe forum care televizor este mai...bun,fiecare dintre voi va spune ca marca x>y>z este cea mai buna ! :95 Desigur,fiecare se lauda cu ceea ce are ! PS. Putin recunosc ca au luat o..."chinezarie'',generic vorbind ! :nerv

Link spre comentariu

Ca sa nu mor ''prost'',tu personal,dupa ce criterii ti-al ales TV-ul? :cado Si...intrebarea ''incuietoare'',cati bani ai dat pe el,ca sa fie mai simplu,un salriu minim,mediu,sau..''fara numar''?? :n1 YES,YOU ARE THE BEST !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări