morocanosul Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 (editat) In functionare, toate comenzile se executa dar prezinta niste anomalii la display,iluminare neuniforma., LED-uri "obosite"...dysplay ? Foto sunt facute cu un tel.mobil mai vechi si in prima imagine se evidentiaza zonele care au luminozitatea normala,restul este mai intunecat cu ceva ! Fondul albastru l-am prins pe un program care nu emitea atunci dar a doua imagine spune totul ! Cand am facut foto,back-light-60%,contrast-85%,luminozitate-55%! Ore de functionare aprox.16 000(+/- 5-10%).Pareri? Desi a doua foto pare neclara,imaginile sunt clare fara .."paraziti" ! Editat Septembrie 13, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 ecran defect deformari interne mecanice ale foliilor componente Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Cum sau produs acele deformari? Se mai poate remedia? Daca e vorba de socuri mecanice..exclus,de cand a fost instalat doar praful sa sters...! Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Cum sau produs acele deformari? Caldura excesiva si deformare plastica, poate fi o varianta in cazul LM41-00041M: Link spre comentariu
clony Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Eu zic sa desfaceti panelul si vedeti imediat de unde e problema: led-uri arse, lentile desprinse sau folii dispersoare prafuite. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 seria 4000 e low low low quality Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ceea ce ma intriga este faptul ca in stg.jos,imaginea(luminozitatea) revine pe o suprafata de o palma,aceasta revenire este aleatorie si nu dureaza mult poate 1-2 min. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 desfa ecranul si te lamuresti exact ce s-a intamplat Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 seria 4000 e low low low quality Nu aveam de unde sa stiu in 2014,era ceva mai...nou,m-am lasat luat de valul Samsung deoarece am folosit produse Samsung si am fost multumit de ele ! Acum ce vroiati sa fac? Sa iau cate un exemplar de la fiecare producator? Daca intreb pe forum care televizor este mai...bun,fiecare dintre voi va spune ca marca x>y>z este cea mai buna ! Desigur,fiecare se lauda cu ceea ce are ! PS. Putin recunosc ca au luat o..."chinezarie'',generic vorbind ! Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Toate firmele au implementat conceptul "tv ieftin" , "versiuni multiple de display-uri" si sa functioneze doar in garantie, 24 luni. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ca sa nu mor ''prost'',tu personal,dupa ce criterii ti-al ales TV-ul? Si...intrebarea ''incuietoare'',cati bani ai dat pe el,ca sa fie mai simplu,un salriu minim,mediu,sau..''fara numar''?? YES,YOU ARE THE BEST !! Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Ca sa nu mor ''prost'',tu personal,dupa ce criterii ti-al ales TV-ul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum