Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce se va întâmpla cu blocurile de locuințe când se vor degrada?

Postări Recomandate

Pai nici n-ai cum...se gaseste la statul major al trupelor de la rasarit de noi,si se va pune in aplicare din moment in moment si chiar mai repede.Ei cunosc sigur ordinea,dar ai dreptate,va fi organizat.

Poate "scapam " , momentan au alta treaba . Sau nu ? ...

https://uk.news.yahoo.com/trump-ready-putin-invasion-belarus-142458169.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_13

Tratatul Atlanticului de Nord e o caramea mai pretentioasa ... pot sa ramana dintii infipti in ea , si sa iasa cu totul ...

Link spre comentariu

Neplacut ... si eu care vroiam sa caut o locuinta noua ... In fine , o sa caut ceva aproape de

https://ro.wikipedia.org/wiki/Petrotel-Lukoil

si nu aproape de

http://www.economica.net/rafinaria-petrobrazi-face-80-de-ani--cum-arata-acum--dupa-razboi--bombardamente--comunism-si-tranzitie_87427.html

Avantajul e ca de la una la alta se vede bine ... mai ales noaptea . Sa inteleg ca ar trebui sa ma grabesc ... sa nu creasca preturile ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ideea era aceeasi ca in film ( americanii aveau petrol destul ... nu le trebuia al nostru ... ba chiar rafinariile erau ale lor ! ) ... Sa - i lipseasca pe bastinasi de folosinta lui ... in forma prelucrata . La teava sau cisterna , brut , nu foloseste la nimic . Carburanti - lubrefianti , fara astia nu misca nimic ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce se intimpla cu blocurile de locuinte construite pe vremea prea hulitilor comunisti?? Depinde de locatari! Stiu blocuri facute prin anii 50, care arata exceptional, cu instalatiile sanitare aduse "la zi" si in care se locuieste excelent. Stiu blocuri facute prin anii 80, care arata...ca dupa bombardament! De primele, proprietarii au avut grija, de ultimele, putin le-a pasat! Locuiesc intr-un bloc in care, un betiv, a spart toate coturile de la instalatia sanitara de la subsol. Mi-au trebuit doi ani ca sa string suma necesara reparatiei, desi in bloc putea ca intr-o hazna! Si, atentie, in bloc nu statea nici un tigan! Daca blocurile sunt intretinute, reparate, inlocuite instalatiile vechi, vor tine mai mult decit astea facute acum, dupa '90 si in special dupa a anii 2000!!! Cu alte cuvinte, treaba depinde strict de locatari, pentru ca vedeti voi, nu mai vine statul sa inlocuiasca si sa repare cele stricate! Si da, blocurile comuniste sunt facute sa dureze 100 de ani, dar vor tine si 150 daca se respecta conditia de mai sus. Altfel...Zabrauti!

Link spre comentariu

Altfel...Zabrauti!

Sa vezi ce blocuri reabilitate le-a facut acolo primaria. Pacat ca nu se intretine...gunoiul este mai usor sa-l arunci de la etaj...decat sa cobori si sa-l arunci la bena. Le-a facut si un parculet alaturi, de care s-a ales praful in 6 luni.

Tigani, boschetari...asta spune totul...nema cultura, nema educatie...unde mananca acolo se caca. Rasa de oameni spurcata.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări