Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum e cu service-ul de la RCA

ionut20

Postări Recomandate

Eu am platit toata factura (La service din buzunarul propriu ) si dupa 15 zile am ridicat banii de la asigurari(acum 4 ani de zile) :smt005

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

13

• q_acdc

6

• pavcostel

4

• Blind

4

Top autori în acest subiect

Eu mi-am reparat masina in regie proprie, cei de la asigurari m-au pus sa aduc oferte de la magazine (m-au sfatuit sa caut magazinele cele mai scumpe, ca imi deconteaza 60% ca e veche masina). Asa ca am gasit o aripa de vreo 4,5 mil, un ochelar de plastic de 1 mil, au mai pus ei manopera si a iesit ca am avut de incasat vreo 8 mil. Cu care mi-am facut RK la motor, directie si suspensie. Aripa si ochelar aveam de rezerva :snakeman: .

Link spre comentariu

Ieri am luat masina de la service :) deci 5 zile in total a asta la facut :) si arata ca noua .. usi noi, stalp nou, prag nou, reparat si vopsit plafonul, vopsita toata partea stanga(usi +aripi+prag+stalp). Baieti s-au purtat la cele mai intalte standarde, si au si cu ce in ateliarul ala .... Mi-au recuperat pistonul de la inchidere de pe usa fata stanga, cu tot cu gidaj si tija, iar cablurile din usa le-au pus chiar ei inapoi (de la dif. si de la piston).O sa pun si cateva poze mai tz sa vedeti cum arata ;) :smt006

Link spre comentariu

NUU :d e tot asa stralucitoare :) Masina era vopsita de anu trecut cu vopsea de calitate, iar baiatu care a vopsot-o e acelasi cu care a vopsit-o acum .. asa ca stiu ce vopsea sa foloseasca :) + ca a tras si un polish peste toata masina ;) arata de zici ca e vopsea metalizata :smt006

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

si eu am avut o circoteca cu gunoaiele de la RCA ASIROM.au vrut sa-mi dea bani marunti si am fost la directorul cel mai mare de pe Timisoara, in audienta iar acolo i-am explicat frumos, fara sa ne certam ca am poze facute la masina inainte si dupa accident.avariile erau relativ minore: aripa exterioara stg fata, capota de indreptat, fata de usa si instalatia electrica, care in urma accidentului a luat foc( doar ea) si trebuia schimbata.nu s-a pus niciodata problema ca ar fi luat foc din alte motive.astea au fost avariile iar asirom nu putea acoperi asemenea daune... :weedman: ...asa ca i-am explicat ca voi face public si in presa chestia asta si colac peste pupaza, sunt foarte incantat de serviciile ASIROM, asa ca imi voi face asigurare la ei...doar ca sunt un sofer f prost si am si ghinionul ca atunci cand dau cu spatele ( si o fac des) nimeresc sa lovesc tot in touareguri...bmw-uri...etc... :smt033 ...si am si carlig in spate :smt019 ...deh...pana la urma, domnul director s-a gandit si razand mi-a aprobat bani de reparatie (dauna totala) si am reparat masina de la un capat la altul si au mai ramas bani...desi nu asta asteptam, ci doar daunele... :smt006

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
:nas: O intrebare in legatura cu RCA: pina acum citiva ani, RCA platea pagubele daca avaria era de minim 1,5 milione lei (deci un dispersor spart il plateai din buzunar, fara implicarea firmei de asigurari). Stie cineva care este valoarea minima a pagubei, in prezent, pentru ca firma de asigurari sa plateasca daunele?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări